kane1998 Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 newim kam to dát dyžtak to přesuňte .... :D Takže naprogramoval sem tokovou aplikace (nemusí se instalovat) pro lidoopi ... máte-li PspGo!/3k a chcete hrát homebrew a nevíte jak na hen tak stáhněte ... stahujte zde http://gohen.ic.cz/ neni to reklama :D ... a newidávejte za svoje ješte by si lidi řekli že ste se zbláznili :P Quote
kane1998 Posted January 31, 2011 Author Report Posted January 31, 2011 ještě to někdo zkuste :) jestli to funguje tak jak má mě to jede v poho Quote
kane1998 Posted January 31, 2011 Author Report Posted January 31, 2011 Nejde to stáhnout zkus zkopírovat tu adresu a ne na ni klikat ;) Quote
matyasek Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 taji to máte chytráci http://www.multiupload.com/BD6VJ5DNED Quote
Millo_CZ Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B. Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :)) Quote
nuguien Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.,. co to meleš? kdokoliv kdo logicky uvažuje může něco naprogramovat pokuď to umí.A zrovna ty by si nic nenaprogramoval když si tady pral něco o automatickejch titulkách. :lol: Aplikace dělá co? z názvu a tak sem se dostal k tomu že to vytváří hen. Quote
matyasek Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 1) Fakt nechápu jak usuzujete že je to ročník 98 ? A i kdyby opravdu byl tak bych se tomu v dnešní době ani nedivil... 2) Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle aplikace jen zkopíruje soubory na MS :) Quote
huiAPPOAJ Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 1) Fakt nechápu jak usuzujete že je to ročník 98 ? To lze vyčíst už jen z projevu :) Quote
kane1998 Posted February 11, 2011 Author Report Posted February 11, 2011 Počkej jako že by ročník 98 něco naprogramoval ? To bys musel být buď total_nerd nebo jsi to zkopíroval. Nakláním se k variantě B.Jinak mě docela bolí číst pořád "w". Hlavně že nedokážeš správně určit ani y/i .... (sorry za attack ale docela mě to štve no :)) přikláněj se spíš k variantě A :D a neni to první věc co sem naprogramoval napříde mi to nějak těžky stačí umět trochu anglicky :P ... bohužel ... nápad sem si vzal z jedné nejmenované stránky ale jinak sem si to domyslel sám Quote
Recommended Posts