Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fight Night Champion

Rocko

Recommended Posts

Fight Night Champion

Fight_Night_Champion.jpg

Tak za měsíc tu máme další díl ze série fight night. Hra vychází pro ps3 a xbox360.

Tento díl přinese celkem dost změn,noví mod champion kterej bude obsahovat příběh. Bude vylepšena zranění, novej způsob stamina kde už nebude jednotná stamina na všechno ale bude rozdělena na nohy,pravou a levou ruku a tělo takže se snad vymizí hráči který v předchozím díle hrály stylem jednoho uderu :)

Online přinese nové mody,jedním znich bude Online gym ve kterém budete moci nabírat nové boxery,pořádat turnaje a nebo si můžete jen tak s někým zatrénovat.

Demo vychází zítra 2.2. 2011 na PSN a xbox live ( pro první dva týdny bude spuštěn multiplayer )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo mi trochu vyrazilo dech,čekal jsem nfr4 s víc možnostma ale je to uplně jiná hra. Bohužel mě to ale spíš víc zklamalo,je to jen taková otloukačka, celkově se to hrozně pomalu hejbe ale udery jsou rychlejší a hrozně zběsilý. Ted přemejšlím jestli to vůbec koupit .. :(

Odkaz ke komentáři

FNR4 jsem nehrál vždy jsem si ho chtěl koupit .. Když sem viděl demo této novinky hned sem ho musel mít .. A první pocit byl skvělej hra se mi líbila líbila se mi hlavně svižnost a rychlost úderů ... Grafika byla taky úchvatná běžela mi ve full HD a byl sem spokojenej .. Pro fanoušky boxu jasná povinost tudle hru vlastnit a pro mně další důvod šetřit penízky .. I když nejdřív bude na řade MMA od EA který mně osobně oslovilo a bavilo víc ... :)

Odkaz ke komentáři

nevim jak vy, ale mě demo spíše zklamalo. Graficky mi to příjde skoro stejné jako předchozí díl. asi tam bude dost vylepšení, ale když jsem to hrál, tak ty pohyby na mě působily spíš komicky a hlavně mi příjde že se zhoršila plynulost. FNR4 mi na ps3 jede 60fps nonstop, ale tenhle novej bych řekl, že jede 60fps při uvítání boxerů, ale při zápase tak 30 fps. prostě je to zase takový pomalý a nesvižný jako u FNR3.

Odkaz ke komentáři

Pánové podařilo se vám někomu vyhrát? Dal jsem si zápas za tysona proti Muhamedovi, ale jen jednou jsem ho složil na zem a byla nakonec remíza, ale nevyhrál jsem ani jednou a to jsem to zkousel snad 10 krat .-) Je to, ale můj první box do této doby jsem jiný nehrál. Dá se pak ve hře měnit obtížnost? V demu ne.

Odkaz ke komentáři

Ty FPS mě taky štvou, ve fnr4 to byla nádhera sledovat ty pohyby a udery v champion mám pořád pocit jak kdyby klesaly fps :(

Tady je jedna otázka ze včerejšího online chatu :

fnc:

please answer how many fps does the game run at? wont affect my descision to buy the game its already payed for. just real curious.

thebrizzo :

It's a tricky question... our physics simulation runs at 120hz, the "game" simulation runs at 60hz and rendering runs at 30hz w/ motion blur.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
Zdravím, hrál jsem demo a tak podivně se to škubalo jako by FPS padali někam ke 20 snímkům a hra kvůli tomu vypadala divně tak se chci zeptat jak hra vypada v plné verzi jestli jede bez kolísání FPS jako v demu nebo jestli je to stejné děkuji za odpověď.

pokud sito měl na HDD což je logický.tak jeto tím..normálně za pochodu dvd jde dobře..

Odkaz ke komentáři

Zdravím, hrál jsem demo a tak podivně se to škubalo jako by FPS padali někam ke 20 snímkům a hra kvůli tomu vypadala divně tak se chci zeptat jak hra vypada v plné verzi jestli jede bez kolísání FPS jako v demu nebo jestli je to stejné děkuji za odpověď.

Běží to pěkne,hlavně champion mod vypadá a běhá nádherně, v online je to jako by pomalejší ale to bude asi pingem záleží proti komu hraješ. Jinak FN champion běhá oproti fnr4 (60 fps ) jenom na 30fps..

Odkaz ke komentáři

Běží to pěkne,hlavně champion mod vypadá a běhá nádherně, v online je to jako by pomalejší ale to bude asi pingem záleží proti komu hraješ. Jinak FN champion běhá oproti fnr4 (60 fps ) jenom na 30fps..

To vím, že to jede těch 30 fps, ale zajímá mě jestli se tobě trochu sekala hra při demu a jak to jede teď. Jestli si psal, že teď to jede dobře tak by mě potom zajímalo jak ti jelo demo popřípadě jestli bys vyzkoušel jak ti jede jestli se slabě seká nebo ne, protože zvažují nákup, ale nechci vyhodit peníze za hru která se mi seká jako tomu u mě bylo i u dema. Děkuji XD.

Odkaz ke komentáři

Demo sem smazal. Hra v singlu jede pořád plynule,v online záleí ským hraješ. Dneska sem hrál s kámošem a bylo to krásně plynulý,s cizincema je to trošku znýt ale nic hroznýho to není,před zápasem vidíš jakej má danej člověk ping. Jedinej brutální pokles fps je vždycky když někdo z friend listu jde offline nebo online ale to se vyřeší snad patchem.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu