Jordanky Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2011 Demo sem smazal. Hra v singlu jede pořád plynule,v online záleí ským hraješ. Dneska sem hrál s kámošem a bylo to krásně plynulý,s cizincema je to trošku znýt ale nic hroznýho to není,před zápasem vidíš jakej má danej člověk ping. Jedinej brutální pokles fps je vždycky když někdo z friend listu jde offline nebo online ale to se vyřeší snad patchem. Dobrá a demo než si smazal si skusil ne? Pozoroval jsi poklesy FPS nebo ti i demo offline jelo hladce jako ta plná?? Protože mně jde o to jestli třeba nemám nějak podělanou konzoli tak jak ti jelo to demo prosím?? Hlavně jestli je ten rozdíl oproti demu kde i offline se to hrálo jako když hraju s někým na duhé straně planety XD... Díky za odpověď. Citovat
asty11 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2011 caute mam 3.55 kmeaw a multimana nemuzu tuto hru rozjet mam black screen..:( rozjel ste ji nekdo..? prosim pomocte..potreboval bych navod jak to sprovoznit dik Citovat
Šandys Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2011 Ano uplne bez problemu z externaku Citovat
Viiit Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2011 Zdravim, tvoril jste nekdo vlastni charakter? zajimalo by me, jestli jde nejak vylepsit pro quick fighty...ve fvr4 sem mel u vytvorene postavy overall 87 a tady mi to hodilo jen 71 coz je docela na pytel a s lepsima boxerama na vetsi obtiznost uz se spatne zapasi... Citovat
wencaCZE Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 Viit-Všichni zacínají stejně a pak za odehrané zápasy dostáváš xp body a těma si pak vylepšuješ boxera pak tam máš boosty ty získáš splněním různých úkolu např.100 výher online... a to všechno ti zvedá overall.Vybírej si hráče se stejným ovr max. +2.Bohužel jdou xp body i boosty koupit takže ovr 90 maj i úplný zevla. Citovat
VymiT Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2012 Zdravím. Mám dotaz ohledně online hraní. Se známým boxujeme proti sobě v online módu. Vše je OK až na výběr místa kde chceme boxovat. Nikde jsem to v nastavení nenašel, abych si mohl vybrat halu kde chci boxovat. Pokud někdo ví jak na to budu rád za každou radu.. Díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.