headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Ja jsem ted u toho minotaura na tom moste. Ale jeste jsem ho nedal. A je to streka k nemu zase :(((( vsechny zase pozabijet nez tam dojdu. opravdu tam staci probehnout,ja to delal nekolikrat, jinak jak jsem prosel mlhou schoval jsem se mezi zed a schody a hazel na nej koula a po chvili padnul, podruhe (protoze ke konci hry tohoto bosse potkas 100x:) tak jsem ho klasicky umlatil rana,dash,rana a furt dokola. Snad jsem vam nezkazil chut na hrani,ze vite ze toho bosse potkate tolikrat jako normalni monstrum:) Citovat
brdeckaf Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Ojej :))) ale ja nemam kouzla. Pouze mec a stit. Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Ojej :))) ale ja nemam kouzla. Pouze mec a stit. tak si vezmi lehci zbroj,aby jsi mohl rychleji uskakovat a umlat ho. chce to jen cvik Citovat
brdeckaf Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 A jinakkamarade ja mam tu limitku ;) Citovat
forWhat? Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 jo? a ta knizka je velika ma to tak 200 stran ? Protoze nvm jestli je to ta stejna co je na netu . A uz si dal toho minataura ? Ja nemuzu ziskat drake sword protoze sem si zabil toho obchodnika a nemam jak ziskat luk - sipy... a s kusi se mi zda se neda mirit Btw: edituj a nezakladej triple posty atd, nanaki bude akorat nastvany . Citovat
brdeckaf Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 jo? a ta knizka je velika ma to tak 200 stran ? Protoze nvm jestli je to ta stejna co je na netu . A uz si dal toho minataura ? Ja nemuzu ziskat drake sword protoze sem si zabil toho obchodnika a nemam jak ziskat luk - sipy... a s kusi se mi zda se neda miritBtw: edituj a nezakladej triple posty atd, nanaki bude akorat nastvany . No ta prirucka je v pdf. Mam ji stazenou. Ma to 40mb. Mohu nasdilet :) ted nemuzu hrat. Moja je na telce. Citovat
Nanaki Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 PDF verze není kompletní, jedná spíš o ukázku. Ale jak říkám, už je beztak zastaralý. Jinak minotaur se dá dobře zabít plunging atakem, stačí vyšplhat po žebříku a když je boss pod vámi, skočit na něj a zaútočit. Ideálně je mít nahozený Gold Pine Resin, asi na minutu dá zbrani Lightning element. Na ten je boss dost slabý. Plunging atakem se mu dá sebrat asi tak 50% HP. Pak proběhnout, trochu odlákat, vrátit se a zopakovat. A jo, žádné triple posty, prosím :) Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 PDF verze není kompletní, jedná spíš o ukázku. Ale jak říkám, už je beztak zastaralý.Jinak minotaur se dá dobře zabít plunging atakem, stačí vyšplhat po žebříku a když je boss pod vámi, skočit na něj a zaútočit. Ideálně je mít nahozený Gold Pine Resin, asi na minutu dá zbrani Lightning element. Na ten je boss dost slabý. Plunging atakem se mu dá sebrat asi tak 50% HP. Pak proběhnout, trochu odlákat, vrátit se a zopakovat. A jo, žádné triple posty, prosím :) timto zpusobem jsem zabil tu obri krysu v kanale, jinak kdyz uz jste v koncich,tak nezbyva nez youtube, kazdy z nas se tam jednou podiva:) Citovat
th0ca Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 ja se dostal az do Ash Lake a ted tam svadim nekonecnej boj s hydrou lol Citovat
forWhat? Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Tak ja jsem si dal mission impossible run obehl sem obrnene prase-probehl nejakyma ulickama probehl okolo obriho typka co ma obri stit a mec - bezim dal tam nakej kovar tak sem si upgradoval mec- bezim dal -typek bez hlavy a nohou nic mu neubiram-bezim dal do pralesa vsude stromy- du no nich - jednoho dam- druhej mi da nakou fatalitu zacne me zrat mam full hp neda se tomu branit sem death btw: uz se chci aspon TROSKU NECO NAUCIT, uz sem pochopil co ktery veci delaj i boj ale pak prijde proste typek a posle me na zem na dva hity neli jeden :D ja to proste nestiham ale smele hraju dale . Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 obrnene prase je v poho zabit, nema zadnou resist na ohen, staci navest k te nadobe s ohnem a ona se tam samo upali Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 ja se dostal az do Ash Lake a ted tam svadim nekonecnej boj s hydrou lol boj je to jednoduchy,jenom ta posledni hlava byla vopruz,kolikrat jsem se tam utopil (jinak je to miniboss, takze neni treba zabijet a ztracet u nej cas, vyplati se k nemu vratit,az budes mit dobry luk) Citovat
th0ca Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 no ale tim padem nevim jak z toho levelu pryc :( navazal sem covenant s tim drakem tam ale co dal :( Citovat
Nanaki Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Teď se musíš vrátit zase do Blighttownu a zabít bosse tam. Tím se posuneš dál v příběhu. forWhat: klíčem k téhle hře je trpělivost. Zabít tě může skoro všechno a také se to bude stávat. Nikde neplatí, že se projde úsek s prstem v nose. Nezbývá, než se učit, kde jsou potvory, jak útočí, apod. Jiná cesta není. Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 no ale tim padem nevim jak z toho levelu pryc :( navazal sem covenant s tim drakem tam ale co dal :( skoda,ze nemas ten master key, kousek od hydry je stavba,kterou se da projit, jinak se da jit nazpatek a tam kde bylo rozcesti jit doleva,narazis tam sice na black phantoma ale jak ho porazis je tam bornfire a pak cesta vytahem,uz nevim kam:) hlava prazdna Citovat
th0ca Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 master key mam od zacatku hry... vratit kudy? Tim stromem zas co sem tam prisel? To sem zkousel, ale vysplham po zebrikach, pak nahore zabiju ty 4 zaby a dal to nahoru nijak nevede :( edit: jo aha, ono je to za nima, ale slo to spatne videt Citovat
brdeckaf Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Me z toho minotaura asi klepne. Ja to nedam :))) Citovat
th0ca Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 brdeckaf me ten minotaur prisel docela easy, bud sem zkousel ten trik s tim vylezenim na tu vez, ale nejak sem umiral, tak sem mu behal pod nohama, delal uskoky do stran a sekal do nej battle axynou edit: celkove zjistuju, ze kdyz clovek jde tak jak by jit mel ,tak hra neni az zas tak teska, resp kolem firelinku si clovek vybira ruzny cesty, kam by s nizkym level nemel jit a je to na palici, ale ted, od the depth dal to je docela v pohode... az na tu hydru, na tu sem se vypekl Citovat
forWhat? Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 omfg brde :D je to fakt easy zrovna tenhle typek za co vubec hrajes ? Btw : nanaki ja dohraval hry na tu nejtezsi obtiznost napr . god of war na psp sem si dal 5 hodinovej duel uplne stim poslednim bossem, dal ti jeden hit byl si mrtvej. Me ta hra mocne bavi probihal sem to spis proto abych neco-nekoho nasel a nasel sem toho kovare coz mi dost pomuze. Pro me je to mozna uplne to nejlepsi RPG co sem kdy hral mozna i lepsi nez moje oblibene dragon age do ktereho sem investoval asi trojko datadisk-ruzny DCL atp. je to opravdova pecka . Citovat
forWhat? Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 Ja taky hraju za wariora :D mam uplne ten zacatecni set jen sem nasel long sword a nakej celkem dobrej stit ale ten je az tim minotaurem a dal sem ho na podruhy celkem easy :D proste na nej skoc-uhybej a kdyz te netrefi tak kucheh-uhni-kuchej ......... Citovat
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2012 omfg brde :D je to fakt easy zrovna tenhle typek za co vubec hrajes ? Btw : nanaki ja dohraval hry na tu nejtezsi obtiznost napr . god of war na psp sem si dal 5 hodinovej duel uplne stim poslednim bossem, dal ti jeden hit byl si mrtvej. Me ta hra mocne bavi probihal sem to spis proto abych neco-nekoho nasel a nasel sem toho kovare coz mi dost pomuze. Pro me je to mozna uplne to nejlepsi RPG co sem kdy hral mozna i lepsi nez moje oblibene dragon age do ktereho sem investoval asi trojko datadisk-ruzny DCL atp. je to opravdova pecka . god of war mam dokonceny na chaos mode, GOW je easy. Mas tam instantni save a proto dark souls je tak ultimatni,za kazdou chybu trpis a nemuzes s tim nic udelat. Jo vlastne jo, new game a new char Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.