Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dark Souls


.Den

Recommended Posts

Zda se, ze tu mame neprime pokracovani skvele Demon's Souls od FromSoftware!

O hre se toho zatim prilis moc nevi, detaily viz nize. Jedine bych snad zminil, ze udajne jeste zvysili obtiznost! Yay! :cheesygrin:

First Demon's Souls Sequel Details

The followup to From Software's critically acclaimed action RPG has been named Dark Souls.

February 1, 2011

From Software's spiritual successor to the critically acclaimed medieval themed Demon's Souls was first announced at last year's Tokyo Game Show as "Project Dark." Today, we at long last have a followup courtesy of Japan's Weekly Famitsu.

The official name for the game is "Dark Souls." From will be publishing the game in Japan, exclusively on the PlayStation 3. Outside of Japan, the game will be an Xbox 360 and PlayStation 3 release, published by Namco Bandai. The release time frame was announced at TGS as 2011.

Dark Souls is just a "spiritual" sequel rather than an actual sequel. It has a completely different story and world, but retains many of the themes of its predecessor.

The basic RPG gameplay involving character creation, obtaining weapons and leveling up appear to be in place. But you'll now be adventuring in a fully seamless world, where you can venture to areas you see far in the distance. This differs from the original which had five worlds connected by a shrine hub.

Joining the vast world, we can look forward to a great number of weapon, magic and item types. All this promise to contribute to player freedom. And good thing, too, because it seems that From has actually upped the difficulty!

Online play will include both cooperative and competitive elements. The indirect online play of Demon's Souls will also return. You'll be able to see images of other players and leave messages for others. Some elements will not carry over, as Dark Souls will not have its own servers.

We'll hopefully be getting a more formal announcement of all these details from Namco Bandai's US offices shortly, so stay tuned for more!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak,jestli to bude mít alespoň takovou úroveň jako demon slouls,tak to bude bomba.Proti ještě těžšímu módu nic nemám,ale mohl by být rozsáhlejší svět a např. bych uvítal upgradování pohybů.Na způsob god of war a podobných hack and slash her.Popřípadě magické vlastnosti zbraní(třeba jen těch vzácných).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale coop je desna sranda navic kdyz mas 3 kumpany sebou tak black phantom te tezko zabije...i kdyz uz se me to stalo :(

Tady na teto strance jsou prvni obrazky.Vypadato zasrane dobre :) http://www.ps3trophies.com/forums/general-ps3-discussion/54082-dark-souls-2011-screens.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kombinace traileru a interview: http://www.gamespot.com/ps3/rpg/projectdark/news.html?sid=6297337&mode=previews&tag=topslot;thumb;2

Vypada to fakt dobre. :) "Difficulty: Spicy, but edible." :cheesygrin:

Pochopil jsem spávně,když jsem pochopil,že bude jiný prostředí hry?Že bude víc volnej svět a ne jen vytyčená trasa,jako v demons souls.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

A máme tady z Dark Souls nové video:

kdo by rád další informace, nechť navštíví preparetodie.com :D Mimochodem mně by lehčí obtížnost vůbec nevadila, Demon's souls jsem kvůli tomu bohužel nikdy nedohrál, i když se mi dost líbí atmosféra a prostředí... já si ke hře prostě chodím odpočinout a ne chytat nervy, protože jsem už po 11 umřel u toho samého bosse a mám díky tomu o 40% méně HPček :/ :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Tak už se nám Dark Souls blíží a ohlasy jsou zatím jen a jen pozitivní.

Pro zajímavost:

Famitsu 37/40

Dengeki 90/90/95/95

A tenhle článek mě také moc navnadil: http://www.oxm.co.uk/34002/blog/dark-souls-is-bigger-than-skyrim/

Obvykle hry kupuju se zpožděním a za levno, ale zde udělám jasně výjimku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

No jasne, ale i tak.. dostanu naprdel ;) Navic sehnat humanitu je vzdycky tak na dalsi minimalne hodinu, abych se mohl udelat human. Ktery jsi byl u tech gargoyles level? a co jsi mel tak priblizne za vybavu? Mne se zda, ze jsem uplne slabouckej a vubec si u nich neskrtam..

a kdy na ne jit? Hned po Undead burg -> undead parish -> gargoyles? Nebo prednima jit jeste jinam?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu