Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ja ted uz koukam jen na PvP videa, protoze bych si chtel udelat poradny PKcko :) pamatuju v Diablu 1 sem byl hodne solidni PKcko a bylo to obcas legrace, nez pomahat jinym je spis zabijet :D to bylo fUUUUUUUuuucek. Ale tedy to asi nehrozi... :) teda rozhodne ne s touhle prvni postavou, s tou ani nechci.

a nebo misto PKcka byt covenant Dark of the blademoon a trestat :)))))

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

hm nejak to tady umrelo :)

vcera sem po delsi dobe zapnul ps3 a dark souls, a z Undead Parish z Bonfiru u kovare sem pokracoval do Sen's Fortress. No takovych fuuuuucek padlo nez sem se dostal k Bonfiru v Sen's Fortress pres tu splet sekyr, bodaku, kouly. pak kdyz se povedlo konecne dostat na hradby ven, tak sem ten bonfire tam nemohl ani najit, no fuj, to byla hnusna cast :) Ale povedlo se, cely sem to tam vymlatil a ted se chystam na toho bosse za tim pruchodem, to zas bude challenge :)

Odesláno

Čím větčí boss, tím větší trumpeta:)

Včera jsem taky chvíli hrál, asi 5x jsem pomohl zabít Gravelorda. Udělal jsem díky tomu pár levelů. Skočil jsem ho pak taky zabít, ještě jsem zaskočil za klukama do Abyssu a nějak se jim nelíbila má návštěva, takže jsem tam musel ještě 2x než jsem je přesvědčil, že tam můžu zůstat a zapálit si ohníček.

A nakonec jsem rozjel další postavu s kterou chci zkusit faith build, jak moc je rozdílnej oproti sorcerery se kterým to opravdu v PvE jde samo.

Odesláno
hm nejak to tady umrelo :)

vcera sem po delsi dobe zapnul ps3 a dark souls, a z Undead Parish z Bonfiru u kovare sem pokracoval do Sen's Fortress. No takovych fuuuuucek padlo nez sem se dostal k Bonfiru v Sen's Fortress pres tu splet sekyr, bodaku, kouly. pak kdyz se povedlo konecne dostat na hradby ven, tak sem ten bonfire tam nemohl ani najit, no fuj, to byla hnusna cast :) Ale povedlo se, cely sem to tam vymlatil a ted se chystam na toho bosse za tim pruchodem, to zas bude challenge :)

ten bonfire je dobre schovany,jak vylez nahoru a vidis toho golema nebo co to je,jak hazi velke koule,tak poprave strane je konec hradu a kdyz se podivas dolu,je tam balkon s bonfire

Odesláno
Čím větčí boss, tím větší trumpeta:)

Včera jsem taky chvíli hrál, asi 5x jsem pomohl zabít Gravelorda. Udělal jsem díky tomu pár levelů. Skočil jsem ho pak taky zabít, ještě jsem zaskočil za klukama do Abyssu a nějak se jim nelíbila má návštěva, takže jsem tam musel ještě 2x než jsem je přesvědčil, že tam můžu zůstat a zapálit si ohníček.

A nakonec jsem rozjel další postavu s kterou chci zkusit faith build, jak moc je rozdílnej oproti sorcerery se kterým to opravdu v PvE jde samo.

spis ma koule rozjet melee charakter pouze s healem, ta hra pak ma vetsi koule. Ja tedka pro zmenu valcim v DeS,abych mohl dodelat trophy guide a pak se vrhnu na dark souls

Odesláno

to uz vsechno mam prolezly, to prave nez sem nasel ten klic na ty klece, tak sem u toho asi 5x zhebnul a cely to chodit znova, to prave byl desnej pech (samozrejme mezi tim nez sem se doplazil vubec do tyhle casti, tak sem chcipl asi trilionkrat na tech pastech) :D, pak kdyz uz sem nasel klic na klece, tak sem zas zhebnul cestou zpet, no a zase pekne odznova, protoze klece jsou nahore... :) takze z toho duvodu, tahle cast byla tak na kkt. Nastesti bonfire sem nasel nekdy hned potom (no nastesti... hehe) :) a toho hromotluka na vezi, par fire orbu a byl out :)

Odesláno

ja tuto cast daval vcelkem ok, akorat uplne nahore pred mlhou byl ten jesteri mag a obcas se bugnul,takze nesel zabit ze safe mista,tak mne casto schodil dolu,coz mne nasralo. a ten bornfire jsem nasel nahodou,kdyz jsem uskakoval ohni a skocil k nemu,jinak jsem to chodil furt:) Jinak jsem se tam nedostal do jedne lokace, tam jak jsou ty klece na ktere potrebujes klic,tak dole je miniboss,ale vzdy kdyz jsem k nemu skocil jsem umrel na pad,mel jsi i fall control a ♥♥♥♥♥. urcite tam musi byt nejaka cesta

Odesláno

ja zas premyslim, ze zacnu znova paralerne hrat za sorcerera. :) uzit si trochu jen kouzleni.

headhot, pod tema pastema jsou titanite demoni, je jich tam jak sra*ek. (no aspon 3 sem videl urcite), k nim vede cesta jen tim, ze tam clovek spadne jo? A pak postrane se da vylizt zebrikem a clovek vyskoci tam uplne nezacatku pred prvnima sekerama houpacima. To mam odzkouseny, protoze sem tam uz parkrat sletel, ale nesmi se sletet k nim, ale jako by pred ne, tam je takovej velkech schod, a na ten se clovek nezabije, blby je, ze jsou ty titaniti v nejaky sra*ce ktera desne spomaluje, jak bazina..., takze bojovat s nima je na prd :(

Odesláno
ja zas premyslim, ze zacnu znova paralerne hrat za sorcerera. :) uzit si trochu jen kouzleni.

headhot, pod tema pastema jsou titanite demoni, je jich tam jak sra*ek. (no aspon 3 sem videl urcite), k nim vede cesta jen tim, ze tam clovek spadne jo? A pak postrane se da vylizt zebrikem a clovek vyskoci tam uplne nezacatku pred prvnima sekerama houpacima. To mam odzkouseny, protoze sem tam uz parkrat sletel, ale nesmi se sletet k nim, ale jako by pred ne, tam je takovej velkech schod, a na ten se clovek nezabije, blby je, ze jsou ty titaniti v nejaky sra*ce ktera desne spomaluje, jak bazina..., takze bojovat s nima je na prd :(

ja jsem tam zabil 3 mozna 4,ale k tomu poslednimu ani nevim jak se dostat,protoze kdyz to tak vezmem, cestu do te casti pouze otvira koule,takze je to secret lokace. Treba se tam ani nemusis padat,staci klidne i ho zabit lukem a item dostanes i tak, i kdyz to mne napadlo az tedka:) a nebo tube

Odesláno
no ja sem na ne zkousel hazet nadav... teda firebally, blackbomby a nic, neubralo to ani prd. Sipem sem to nezkousel, ale vypada to, ze je tam nejaka bariera zezhora aby clovek musel za nima dolu a pekne na ferovku 1 ku 5ti si to s nima rozdat

tak zabit ho mi nedela problem na 3 rany,ale prezit ten pad (mam max hp) Urcite to nejak pujde,hraje je zabugovana, treba ten iron golem nahore,blbe slapnul (cilene) a spadnul z hradu a byl konec.

Odesláno

tak sem si alternativne zacal novou hru za Sorcererku. Jsem pred Gargoylama a je zajimavy, ze kdyz clovek vi co delat, tak sem do tyhle chvile umrel jen 3x (v prvni hre asi bambilionkrat) s touhle postavou a dostal sem se k tomuhle mistu cca za 2 hodiny s vymetanim opet vseho. , humanity mam na 5 :) Vsechno cpu do inteligence/endurance/vitality a attunemens na 5 slotu, a zatim to jde docela easy. Jedina nevyhoda, ze nemohu pouzivat dragon sword, a co me taky nastvalo, z prvniho Knighta co hlida ten prsten mi vypadl jeho mec, u tyhle postavy... omfg, knight sword DMG 220 ... ve hre za Pyromancera to proste nemohlo z nej dropnout ... achjo :/

Odesláno
tak sem si alternativne zacal novou hru za Sorcererku. Jsem pred Gargoylama a je zajimavy, ze kdyz clovek vi co delat, tak sem do tyhle chvile umrel jen 3x (v prvni hre asi bambilionkrat) s touhle postavou a dostal sem se k tomuhle mistu cca za 2 hodiny s vymetanim opet vseho. , humanity mam na 5 :) Vsechno cpu do inteligence/endurance/vitality a attunemens na 5 slotu, a zatim to jde docela easy. Jedina nevyhoda, ze nemohu pouzivat dragon sword, a co me taky nastvalo, z prvniho Knighta co hlida ten prsten mi vypadl jeho mec, u tyhle postavy... omfg, knight sword DMG 220 ... ve hre za Pyromancera to proste nemohlo z nej dropnout ... achjo :/

tak dragon sword ma statusy str 16 a dex 10 a ty jako sorcerer puvodni 9str a 11 dex,takze ti chybi 7 bodu jen. Jinak si myslim,ze jsi na pve(prvni hra) mel jet hybrida melee a pyro a dalsi new game+,++,+++ dle vlastniho pozadavku treba prave sorcerer. Ono u teto hry vicemenne ztraci smysl jet vice postav.V new game ++++++ viz youtube,uz jedou borci vsechno.

Toho sorcerer si udelej na nejaky 50 lv a pak s nim chod pvp pro zabavu.

Odesláno
tak dragon sword ma statusy str 16 a dex 10 a ty jako sorcerer puvodni 9str a 11 dex,takze ti chybi 7 bodu jen. Jinak si myslim,ze jsi na pve(prvni hra) mel jet hybrida melee a pyro a dalsi new game+,++,+++ dle vlastniho pozadavku treba prave sorcerer. Ono u teto hry vicemenne ztraci smysl jet vice postav.V new game ++++++ viz youtube,uz jedou borci vsechno.

Toho sorcerer si udelej na nejaky 50 lv a pak s nim chod pvp pro zabavu.

no muj pyromancer, kterej je main stat, tak ten je hybrid mezi meele a pyro dostatecne :)

jj sorcerera chci udelat prave pvp ^_^ akorad doufam, ze se bude objevovat v knize hrichu pod tim nickem, pod kterym ho hraju, aby me pripadne punisheri nekillovali i myho pyromancera

Odesláno

No, docela se vyplatí přečíst právě tohle téma, na spoustu věcí se zde odpovídalo.

Salší užitečný odkaz je zde: http://www.gamefaqs.com/boards/606312-dark-souls/60899451

A pokud pořád nebude něco jasné, stačí se zeptat.

Jinak ale je lepší vzít si postavu, která aspoň rámcově odpovídá představě o tom, jak chceš jet. Pokud si vezmeš mága a uděláš z něj válečníka, budeš mít pár bodů někde, kde budou zbytečné.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu