th0ca Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) zalezi jakej build hrajes... kam cpes body, zda do dex ci do str a kolik mas end. stity stridam 2: crest shield +5 pro bezva magic odolnost dragon crest shield +5 pro bezva fire odolnost + oba jsou lehky a jde s nima delat parry attack ale spis si na tyhle veci prijd sam, pak budes hrat s tim co tu napiseme a prijdes o to kouzlo objevovani veci, zkouseni veci, zda ti vyhovuje to a nebo to... nehlede na to, ze my to mame dohrany xkrat, mame vypiplany staty a pri prvnim hrani by byla skoda kdyby si se se hrou netrapil ... Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem th0ca Citovat
onefootman Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) No právě že se kolikrát trapim až moc :)...jak tyhle hry nehraju tak mam hrozny mezery.Body jsem cpal hodne do vitality (28 )a endurance (22)...Jinak hraju spíš rytířsky..mam na mysli spíš používám meč,luk .. Kouzla moc ne...všechny ostatní položky mam kolem 15b. Edit : Štíty používám Grass Crest Shield + 5 - rychleji mi regeneruje možnost zaútočit Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem onefootman Citovat
th0ca Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2013 no nevim, podle toho co tu zatim pises, tak bych rekl ze ti hra jde velice slusne, takze si to nekaz radama o nejlepsi vyzbroj atp... Citovat
Rowan Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2013 Kua kua kua....dnešní aktu na 1.08 je naprosto super...při přeletu do jiné lokace ce hra sekla a načítá a načítá. Chybí mě 2zbrane na platinu pro ktere mě chybí..fuck....nejde zapnout žádný save. Dokonce žádná nova hra.... Ku**a Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
onefootman Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2013 :) Mam podobnej problem..Cela hra mi spadla,žádný save atd....Takže to hraju komplet od znova.... U jiné hry by mi to nevadilo,ale u DS je to fakt drsný ! Citovat
th0ca Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2013 Takze vydali zmrsenej patch jo? Co tam proboha opravovali, dyt hra jela jak ma a jeste dokurvej savy... to jim lidi asi moc vdecny nebudou Citovat
Rowan Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2013 Tak zkusil jsem save načíst v offline režimu a hra se rozjela....co s tím sakra udělali :( může někdo přeložit ten novy text co je na začátku. Moc jsem ho nepochopil.... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
Rowan Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2013 Tu to je mrtvé nějak....nikomu nevadí rozhasena grafika? Nikomu se to neseka při načítání? Nemá někdo na prodej eu verzi hry? Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
th0ca Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2013 No on to asi nikdo uz nehraje ;) ja sem se zasekl na Dragons Dogma s Dark Arisen a musim rict, ze to je megamasakr. Takhle "zivou" hru jsem dlouho nehral... Kazdopadne, pokud patch dark souls dojebal, vyckej, oni to snad opravej :)) Citovat
Rowan Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2013 No on to asi nikdo uz nehraje ;) ja sem se zasekl na Dragons Dogma s Dark Arisen a musim rict, ze to je megamasakr. Takhle "zivou" hru jsem dlouho nehral...Kazdopadne, pokud patch dark souls dojebal, vyckej, oni to snad opravej :)) Jj zítra má být nový...jen čekám už přes měsíc a nemůžu si zahrát :( Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
maxakapsa Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2013 Ahoj, potřebuju jen poradit, mám pravděpodobně německou verzi DS aspoň dle obalu - BLES-01369, lze dokoupit z CZ PSN store datadisk Artorias of the Abyss a bude kompatibilní? Vím, že někdo řešil sejvy apod. Díky. Citovat
maxakapsa Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2013 No já zas naopak Dragons Dogma Dark Arisen dohrál, tak se chci vrátit k DS, která je jen o trochu větší výzva. Ale je fakt, že Dogma byl nářez, akorát sem si obtížnost dost snížíl, že mám assasina a slušně vybavené najmuté pawny. Na tom ostrově padaj jinak neskutečný itemy. Jen hledáním nového equipu a následným upgradem se dá strávit mládí :-). Citovat
Rowan Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2013 Ahoj,potřebuju jen poradit, mám pravděpodobně německou verzi DS aspoň dle obalu - BLES-01369, lze dokoupit z CZ PSN store datadisk Artorias of the Abyss a bude kompatibilní? Vím, že někdo řešil sejvy apod. Díky. U delc by se to mělo rozlišovat jen na regiony a to us, eu a jon....save je něco jiného tam je potřeba mít jednu verzi(bles) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
Bullshid Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 Zdravim, můžete mi někdo prosím poradit nějaký tip jak zabít toho krystalovýho bosse v Anor Londo? Už jsem k němu šel asi 10x a pokaždý mě zabil a proklel a už se mi k němu vážne nechce běhat takovou dálku jen proto abych se zase vrátil s kletbou a shánel 3k duší abych se jí zbavyl. Mám na sobě Silver Knight armor set, Ring of Steel Protection, Havel's Ring, Grass Crest Shield +10 a Drake sword(já vim že je na nic ale stejně na něj házim pyromanci kouzla tak je to jedno)a pyro ruku mam +12. Citovat
th0ca Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 Krystalovy boss v anor londu ? Ted sem trochu mimo... v Anor londu mas bosse Smougha a Ornsteina... ani jeden z nich neni krystalovej o_O ... nepletes si to s Seathem (drak) v Dukes Archives, resp v Crystal Caves? Citovat
Bullshid Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 No on neni úplně v Anor Londo on je někde vzadu jak je taková knihovna asi je to ten Seath jak řikáš. Z Anor Londo jsem se dostal do vězení ja nevim kde přesně to je. Citovat
Rowan Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 Abych neradil tak se podívej na youtube....jinak musíš se poprvé nechat zabít a az napodruhé....az udeláš jednu určitou věc....ho zbavis nesmrtelnosti a zabijes ho Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat
th0ca Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 na Seatha pri prvnim setkani je dobre mit rare ring of cartifice, kterej te pri umrti mimo jine zbavi i kledby... pak se objevis i jinyho bonfiru a pak si udelas cestu do crystal caves... Citovat
Bullshid Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 OMG Pokaždý mu zbyde 2-3 cm života a zabije mě!:) Nemůžu jít někam jinam? Že bych se vrátil později, já totiž měl cutscenu že se mi otevřeli asi 2 nebo 3 brány někam a já nevim kde ty ostatní jsou. Nemam jít třeba do katakomb přez ty kostlivce ve firelink? Citovat
Bullshid Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2013 (upraveno) Joooo zabil jsem ho šmejda! Asi na 30 pokus jsem konečně objevil taktiku jak na to, nakonec jsem ho musel zabit prokletej protoze ten uchyl v kostele uz mi nechce prodat ten nemysl na zbaveni se kletby. Jenže teď už vážně nevim kam jít. Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem Bullshid Citovat
th0ca Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2013 To je radosti co :) o tom ta hra je. Nyni katcomby nebo new londo ruin ci ci demon ruins... nyni uz je ro fuk co si vyberes za cestu... Citovat
pernaaa Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2013 (upraveno) Šutry na zbavení kletby prodává i female merchant v undead burg, je za mřížemi v aquaduktu. Jen to má trochu dražší. A doporučuju se jít vyléčit, protože jestli tě zas něco prokleje, tak se ti sníží HP zase o polovic, tj. na čtvrtinu. . .a to není zrovna dobrá situace :) edit: tak ne, od nějakýho patche by mělo HP zůstat na polovině i při opětovné kletbě. Upraveno Květen 23, 2013 uživatelem pernaaa Citovat
Bullshid Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2013 Měl bych ještě jednu otázku, je mi k něčemu Black Iron Greathield? Mě se totíž hrozně líbí jenže je těžkej a já bych musel nafarmit hafo duší abych si zvíšil End o 7 protože si chci udržet Equip load pod 50%. Tak bych rád věděl jestli má cenu se s tim s*át nebo si nechat grass crest +10. Citovat
th0ca Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2013 (upraveno) no u kazdy veci mas staty, ktery si muzes ve hre projet a zrovna tenhle krom 90% fire def neni nicim zajimavej, ma samozrejme velkou stabilitu, ale na ukor sileny vahy... ja pouzival vzdy 2 stity: cresh shield na odolnost kouzlum a dragon cress shield na odolnost ohni Grass sice obnovuje staminu, ale nema 100% block a ani nema dobry odolnosti na tyhle 2 asi nejnutnejsi veci. Hodi se leda v DLCcku proti prvnimu bossovi. A kdyz se naucis hrat, tak staminu nebudes potrebovat rychle obnovit, protoze si ji nevycerpas, pripadne se da vzdy resit green blossomem Upraveno Květen 23, 2013 uživatelem th0ca Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.