headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 tak jsem vcera ziskal vsechny rare zbrane a zadna trophy. Nemaji byt vsechny zbrane u postavy pri ziskani teto trofej, protoze nektere mam schovane u bornfire. Citovat
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 Jasně:) musíš je mít u sebe :) tak mě napadá, však tam už platinu máš ne....zbraně jsem ti vyhazoval, nebo to byly kameny v demonovi....ani Nevím uz Citovat
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 takova blbost:D ok,tak je vezmu k sobe. Respektive co mam oblek smougha a zbran z dlc tak jsem nesmrtelny,takze to NG++ je pohodicka. Vyhodil jsi mne kamen v DeS a kdyz jsem nedavno pomahal jednomu kamosovi,tak mne vypadli dva. Ale v usa version nikdy a to jeste musim japonskou hrat Si obcas rikam,proc tu hru nedohraju na platinu ihned. Vzdycky si davam takovy rezervy a pak hledat seznam veci,co musim najit nebo co jsem zapomnel udelat, je to vopruz. to same jsem si rikal u dvojky a stejne jsem udelal tu stejnou vec. Citovat
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 Tak v us ti můžu také něco vyhodit musím uz jen jednu trophy udělat a platila....do jpn se me vůbec nechce sakra. :D asi tusis proč :D Citovat
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 to se pak zase nejak domluvime, se spis musim dokopat,abych ji opet hral a JPN chapu. Tam clovek musi poctive vse sbirat,coz je docela opruz,ale zase je lehci nez EU a USA verze. Ono to je sice blbe,ale hack na zdvojeni gemu byl fajn, koho bavi furt grindovat kameny. To same v Dark Souls lovit zbran Channeler's Trident drop pouze 0,3% fakt super zabava Citovat
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 tak nakonec mne chybela blba hulka, tin darkmoon a to jen kvuli tomu,ze jsem pri ng+ nezabil gwelyn (nebo jak se pise) dodelam jsem jeste enchanted a fire zbrane,takze jsem musel zabit hodne bossu:) a platina je na svete myslim,ze behem tydne udelat dve platiny na DS a DS2 je fajn pocit Citovat
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 Paráda ;) no jinak dlc zaplacené ale stáhnout nejde, jsem nasranej...navic kamarád to hrál na xku asi hodinu a že prý o nicem Citovat
headhot Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 mi to budem hrat zitra okolo 16 hodiny Citovat
Rowan Odesláno Červenec 22, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2014 A to má nějaký důvod sakra? Citovat
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 (upraveno) duvody netusim,jen se mi posledni dobou stava,ze dlc jsou vzdy o den pozdeji nez na usa psn a vetsinou funguji az po restartu psn. Je to kravina. koukam,ze na youtube uz jsou lidi, co odemknuly po patchi DLC bez placeni a jeste o dva dny drive nez bylo planovano. Doma vyzkousim,vypada to jednodusse, proc platit,kdyz clovek nemusi:D Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem headhot Citovat
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 No tak me ro nejde ani tak ani tak, blokaci tam mám ale neodemknu dveře jelikož nemám klíč který mám dostat po zaplacení na psn....xbox funguje normálně od včera... Citovat
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 jaky klic? To DCL je obsazeno v pondelnim patchi, slo se do nej dostat i bez placeni a uz jsi zkousel se tam dostat dneska. V te lokaci jak je Rotten? Citovat
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 Jj, jdeš k oltari a přenese te to do lokace, tam jsou vrata které otevreš a je tam bonfire....jenže na otevření je potřeba klíč který se ti automaticky přidá do seznamu po zakoupení dlc. Ale ja ho tam prostě nemám....dragon talon key.... http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Dragon+Talon Citovat
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 ten borec na videu rozbijel nejakou truhlu,kde byl schovany. hral to na ps3 Citovat
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 Kua pošli.....na webu je. Napsané ze se přidá sam Citovat
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 napis dark souls 2 how open DLC na mobile tube. Na youtube se dostanu pres mobil (borec tam ma video free open dlc video) Citovat
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2014 Tak teď jsem slušně nasrany....me neříkej ze jsem vyhodil 700 z okna... Citovat
kkuubbaas Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2014 Zdar chlapi, muze mi nekdo vysvetlit proc kdyz sem ted zapl skoro po roce Dark Souls a chtel se podivat co mi chybi za trofeje, tak mi to ukazalo 0% ....wtf Citovat
.Den Odesláno Březen 26, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 Funguji jeste Dark Souls 1 (Prepare to Die) PC servery? Ja jen jestli si mam koupit na PC originalku a zahrat si jeste online, nebo uz to nema cenu. ;) DS1 jsem nikdy nedohral, mam tam jen 20 %, tak to chci rozjet znova. Citovat
mikas_cze Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 To víš, že fungujou. Fungujou dokonce stále i servery k Demon's Souls. Citovat
th0ca Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 No na pc je jina situace .. hra byla games for windows. A jestli ji nepremigrovali na steam, tak online uz fungovat nebude... Citovat
.Den Odesláno Březen 26, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 OK, takze overit Steam? Ten servery nevypina, nebo jak tomu mam rozumet? Jako na googlu jsem zatim zpravu o vypnuti PC serveru nenasel, ale aby se tak nestalo treba za tyden... :D Citovat
.Den Odesláno Duben 2, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Chapu dobre, ze Cat Covenant Ring od Alviny v lese funguje pouze online? Tzn. nesparuje me to treba s botem, ale musim byt opravdu online? Jen resim, jestli mi k necemu bude, nebo ho muzu zase unequipnout. :) Citovat
th0ca Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 kdyz si v covenantu, tak po respawnu u bonfiru na tebe akorad npc neutocej co jsou u kocky. Stromky uz jo... a jj ring slouzi k tomu, ze to tebe pripojuje k ostatnim hracum, kteri nejsou v covenantu a jsou v lese. Citovat
.Den Odesláno Duben 2, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Hmm, dekuji; skoda, ze to nema i boty. Hraju to ted cele offline. Ale tesim se uz na remaster dvojky, ten si dam online. ^^ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.