pisina1 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Tak se tu nehadejte je to o nicem. Tim ze ted budou delat vsechno jakoby "tajne" a "k obsahu nove verze se nebudeme vyjadrovat" je uplne jasny obycejnej user je jim u riti. Ty zblbla ovce koukej platit a o nic se nestarej. ...jen uz aby tem smejdum v dalsim CFW zase urazili pazoury.Kecy typu "kdyby nebyli hekri mohl byt treba na PS3 uz skype" jsou taky o nicem. Za celou tu dobu co tu PS3 je co pridali revolucniho???? NIC. Podporu 3D? Nic jinyho jim nezbylo. Cela armada vyvojaru a k nicemu. Najednou jsou posrany z party studentiku.... Náhodou přidali :cheesygrin: Položku TV s AXN a ANIMAXEM :cheesygrin: Dodneška nějak nechápu, proč to tam vlastně je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Náhodou přidali :cheesygrin: Položku TV s AXN a ANIMAXEM :cheesygrin: Dodneška nějak nechápu, proč to tam vlastně je No nevim, tohle mi nejak revolucni zrovna neprijde, za tu dobu jsem to nemel pusteni ani jednou. Ale za tu dobu co je do konzole dira jako vrata tak ruzny lidi toho napsali vic jak cela slavna sony. I kdyz nejde jen o zalohy her. Je tu sposta jinejch projektu o kterych lidi ktery maj na cele vytetovano "SONY" a v policce origos krabicky nechtej tak nejak slyset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 No nevim, tohle mi nejak revolucni zrovna neprijde, za tu dobu jsem to nemel pusteni ani jednou. Ale za tu dobu co je do konzole dira jako vrata tak ruzny lidi toho napsali vic jak cela slavna sony. I kdyz nejde jen o zalohy her. Je tu sposta jinejch projektu o kterych lidi ktery maj na cele vytetovano "SONY" a v policce origos krabicky nechtej tak nejak slyset.... Souhlasím s Tebou naprosto ve všem co jsi napsal a to mám v poličce taky hodně origoš krabiček. Díky // fandím lidem co si předobjednali PSP2, ikdyž na trhu se má objevit až v listopadu s cenou 6000 až 7000-, (za kapesní konzoli se mi to zdá hodně, nikdo z vás to ještě neviděl ani nezkusil, ale Sony říká, že je to pecka,tak proto to koupím :roll:.). Doufám, že to Sony bude "vylepšovat" minimálně stejně dobře jako PS3 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Souhlasím s Tebou naprosto ve všem co jsi napsal. Díky// fandím lidem co si předobjednali PSP2, ikdyž na trhu se má objevit až v listopadu s cenou 6000 až 7000-, (za kapesní konzoli se mi to zdá hodně, nikdo z vás to ještě neviděl ani nezkusil, ale Sony říká, že je to pecka,tak proto to koupím :roll:.). Doufám, že to Sony bude "vylepšovat" minimálně stejně dobře jako PS3 :wohow: No nevim, posledni herni konzole ktera byla opravdu pecka. Byl vlk co chytal vejce do kosiku, tomu cela psp nesha ani po baterky..... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 No nevim, posledni herni konzole ktera byla opravdu pecka. Byl vlk co chytal vejce do kosiku, tomu cela psp nesha ani po baterky..... :-( Doufám, že máš na mysli původní verzi od Nintenda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Souhlasím s Tebou naprosto ve všem co jsi napsal a to mám v poličce taky hodně origoš krabiček. Díky// fandím lidem co si předobjednali PSP2, ikdyž na trhu se má objevit až v listopadu s cenou 6000 až 7000-, (za kapesní konzoli se mi to zdá hodně, nikdo z vás to ještě neviděl ani nezkusil, ale Sony říká, že je to pecka,tak proto to koupím :roll:.). Doufám, že to Sony bude "vylepšovat" minimálně stejně dobře jako PS3 :wohow: Jde oto ze kazdej vydavatel chvali sve zbozi az do nebes :D prece nebude rikat ze je to shit ... jako ostatni konzole na trhu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenyk79 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Chlapci a děvčata,nebudu Vás tu kritizovat za to,jestli hekříte PS3 nebo PSP.Ale uznejte jedno,že PS3 má on-line hraní zdama (než xbox).To se samo musí odrazit na ceně her.Nejsem zazobanej,abych si mohl jakoukoliv hru koupit v den jejího vydání,a tak si na ní počkám až jí seženu levnějš (a možností je zde opravdu hodně - na fóru).Takže nechápu členy tohoto fóra,když napíšou,že nemaj peníze na všechny hry na PS3,aproto jdou do hacku PS3.Já na všechny hry taky nemám,ale taky zároveň všechny najednou nehraju.Jde o to si nastavit priority.A to si snad umíme nastavit jen mi,co kupujem origo. Ti ostatní teď pláčou a nadávaj na to,že je sony může kontrolovat co maj ve své PS3.Není tomu tak.Sony bude,bohužel kontrolovat nás,kteří jedem fér a on-line.Takže nasraný by jsme měly být my. O tom,kde je díra,můžem rozvést diskuzi,ale dojdem k tomu,že jsme pod dohledem nejen od sony,ale i od telefoních operátorů,od provozovatelů navigací,našich zaměstnavatelů a všude kde se pohybujem(kamery v městech,v bankomatech,atd..........). Vše je jen o lidech -jak se chovají,co a jak využijou pro svůj prospěch,atd.... Takže,jestli si někdo do své Ps3 ukládá data jako je : rodné číslo,číslo opčanky,číslo a pin kreditní karty,atd............. - je *****. Kontrola od sony je jen ochrana svého knou a zabránění pirátění. Kdo je čistej,jede origo- nemusí se bát a nemusí řešit problémy s CFW,atd.............. Jestli se bojíte,ikdyž jedete origo,tak vyházejte vše co je spojeno se světem - mobil,navigaci,televizi,satelit,PC,antivir,firewal,atd...............protože ve všem je díra. Vše vyrobil člověk a člověk je ta díra!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 hm.... microsoft delal jeden čas udajne totéž aniž by o tom uživatel PC vědel a to hlavně u win Vista (proto visty furt hrabaly v HDD) , tak proč se vzrušovast nejakym sony ktery si chce uchranit svoje PS3 alespon tak že zamezí online hraní ? ten co chce hrát online at jede origo , ten co chce hrá offline at má JB nebo CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.