buracek Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Nemá někdo zkušenost s propojením psp a ps3 pls help :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 eh..kabelem?;) no ot je tak,ze jeden konec kabelu strcis do takovy ovalny dirky na psp nahore,to je ta opacna strana nez je tlacitko HOME,SELECT,START atd. a na PS3 je ta ovalna dirka taky kam strcis druhy konec toho kabelu,tem dirkam se rika USB porty,rika ti to neco?esi ne v navodu to budes mit:)doufam ze jsem pomoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Asi myslel bezdratove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Asi myslel bezdratove :D no tak to udelatak zezapne ps3,pak psp,a to dal newim:D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 a co s tim chces delat? (realnost topicu ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 tak propojení se mi zdařilo šlo remote play mi šlape jen o to jestli PS3 vytvoří WIFI sít a můžu hrát hry na pSP přez PS3 po síti jelikož připojení netu mám kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buracek Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Snad mi rozumíte a nepíšu jak uplná lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Zhruba, ale stačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 totalne nechapu o cem mluvis ale jestli chces tak na foru sony-playstation.cz ti poradej okolo ps3(sorry ze dycky dyz ma negdo prob s ps3 tak h tam poslu ale tady pste neni zadnej ps3 odbornik(mozna tak myschoo a evilsta) kterej by byl aktivni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 Nemá někdo zkušenost s propojením psp a ps3 pls help :cry: stačí ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larckyn Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Dotaz stačí mi PSP FW 3.50 a PS3 FW 1.50 nebo musím upgradovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akwë Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Takze pokud jsem to pochopil spravne tak to zatim nechapu :) Nebudu si s tim delat starosti do doby, nezs i poridim PSPcko.. Jen proste nevim ktere nastaveni delam ns PS3 a ktere na PSP.. Dotaz: Jaký to má dosah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.