Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hláška play dvd místo play game


jarda44

Otázka

Prosím velice o pomoc.Jsem nový uživatel konzole xbox 360 s fleshem.Koupil jsem si tuto konzoli i s několika novými zálohovanými hrami,které mi bez jakéhokoliv problému fungují.

Ale pokud si já stáhnu hru s internetu o dvou souborech a vypálím je jak jsem se zde na internetu dočetl třeba programem IMGBURN nebo CLONECD soubor s příponou .dvd tak mi po vložení do xboxu místo play game naskočí play dvd a objeví se logo xbox.A proto vás moc prosím kdo mi poradí co kde dělám špatně , už jsem přišel o 10 dvd a pořád nic.Předem moc děkuji za vaši pomoc.:cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Asi jsi koupil starší xbox z druhé ruky ? Problém bude buď ve špatném ( starém ) dashboardu a nebo starém FW flashe .

Napiš jaký máš nyní DB - Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš .Jaký máš FW flashe - víš to ? Jestli ne , tak napiš názvy her , které ti jdou spustit .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podle toho jak jsi mě navedl tak dole na obrazovce jsou tato čísla :

D:2.0.9199.0-K:2.0.9199.0 (BK:2.0.1888.0) X:1F1F-B12A-0E19-59A8

fw fleshe nevím ani nevím jak jej zjistit a hry které mi jdou jsou tytoCALL OF JUAREZ,DAMNATION,RESIDENT EVIL 5,CALL OF DUTY 6,DEAD SPACE,X-MEN VOLVERINE,CONAN,GTA 4,VIKING STAR WARS:THE FORCE,GEARS OF WAR 2,CRASH:mind Over Mutant a podobné . Pokud mi pomůžeš budu ti velice vděčný.Předem ti dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Všechny hry jsou maximálně wave 3 .Jenom není jasné to CALL OF DUTY 6 ( přesný název ) ? Z tohoto je vidět , že máš asi FW 1.6 a pokud se pokoušíš spustit hru s větší wave , tak ji nespustíš - musíš je patchovat na wave 3 . Aby jsi spustil i hry s AP25 , tak protože máš ještě DB 9199 , tak můžeš udělat update DB tímto postupem :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

přečti si vše o tom zde :

http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi

Zapomněl jsem se zeptat - jaké hry jsi se pokoušel vypálit a spustit ? Určitě to byly s wave větší než 3 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

alan wake a enslaved jsou wave 6 , ale Up je také wave 3 . Takže je možné že buď máš i ty hry s wave 3 už opatchované na wave 2 a nebo ti to nejde spustit z důvodu špatné vypalovačky . Vypaluješ na stolním PC a nebo na ntb ? Jak stará je vypalovačka a jaký typ ?

Psal jsem ti na soukromou zprávu - nečetl jsi ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jo to call of duty je modern warfare 2 a vypaluji na stolním počítači a jedna vypalovačka je stará asi týden a je to samsung a druhá je stará asi jeden rok a je to LG jo četl jsem tu soukromou zprávu,ale budu muset nainstalovat si to icq protože jsem nedávno čistil počítač a ještě jsem si to nenainstaloval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to CALL OF DUTY : MODERN WARFARE 2 je dokonce wave 4 . Takže když to nedokáže spustit ani neopatchovanou hru která má wave 3 ( Up ! ) a přitom to spustí COD MW 2 a vypalovačka je dobrá,tak to vypadá na FW flashe , který spustí jen wave 2 . Takže to budeš muset 360 WavesPatcherem patchovat na wave 2 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu