Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Piskani telefonu

suicide_duck

Otázka

zdravim, chtel sem se zeptat, zda vam tohle telefon taky dela, jestli je to "normalni vlastnost"... kdyz dam ucho ke sluchatku, tak slysim mirne piskani, jakmile displej zhasne, treba zamknutim nebo kdyz s nekym volam, tak to prestane... chci se teda zeptat, jestli vam to dela take a je to "normalni" ? mozna je to jen banalita, ale zajima me, dekuji za prispevky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Hele připojím se k debatě mám xperii mini pro a při jakým koliv aktivním pohybu na displey bylo slyšet jemné praskání tak sem již dvakrát reklamoval a teď čekám na vyřízení normální to není ať jsem zkusil jakou koliv jinou tak to nedělala:-(

Odkaz ke komentáři

• 0

mam ipod touch,který reprák nemá,jen u spodu,a zvuk při tom nevydava,nikdy jsem si toho nevšimnul,protože jsem neměl ipod u ucha,ale dnes jsem to zkusil,nic,pak jsem dal jas na max,a fakt bylo tam něco slyšet,myslím si,že to bude u každého iphonu,to bude fakt to podsvícení

Odkaz ke komentáři

• 0
tak sem si zkousel davat jas na min. a max. a piskani o stejne intenzite bylo slyset porad, takze asi reklamace...:/, pac mi to fakt vadi, kdykoliv jdu volat, tak to slysim...

Jen upřesním ten zvuk ale nejde z repráčku... Prostě jak kdyby někde něco odešlo ale určitě ne reprák. Při hovor slyšet nic není jestli máš záruku tak odešli zato nic nedáš;)

Odkaz ke komentáři

• 0
a co mam v reklamaci teda uvest? a emoss: ten zvuk je prave stale stejny, at s min. tak max. jasem
byt tebou sjedu do prahy, v apple shopu bych se s nima poradil, co ziskas tim ze ho das reklamovat? mesic bez mobilu, novej ti stejne nedaj, kapacita baterie bude v haji, jelikoz ty jejich zatezovy zkousky, to je neco... celej ho rozeberou, vycistej, slozel. takze praskani tlacitek, za chvily se ti tam dostane bordel atd atd. Na tvim miste bych se na to vykaslal.

k tomu zvuku, ted sem se koukal na svoji starou nokii, dela to sami v minutovych intervalech, takze to bude signal, zkus bez simky, zkus v budove kde signal neni...

Odkaz ke komentáři

• 0

ono to dela jen nahore u repracku... jinak s tou baterii mas asi pravdy, daval sem to reklamovat s prachem pod displejem a mam pocit, ze ten iphonu se hrozne rychle vybiji, jo a reklamoval sem to dvakrat... jedenkrat s tim prachem, vratili mi mobil, ale udelali mi prasklinu u nabijeni, tak sem to poslal hned zpatky s tim, ze mi to praskli, obe reklamace byly uznane a pri prvni mi vymenili homebutton a lcd a pri druhe mi pry vymenili vsecky soucastky na nem, takze sem dostal i nove imei... a do prahy nesjedu, jsem z brna, jo a ty reklamace byly vyrizene cca do tydne, takze sem na tel. cekal 14 dni +-..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu