dave1231468624672 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 koupil jsem iphone 3g 16gb slapal v pohode pak jsem ho vypnul a zapnul a naběhlo mi tam ted nevím přesně něco Book telefon na displeji jsou furt něaké kody nejde vypnout a nereaguje kopie to není reaguje jen na usb pohne se displej jinak nic prosím poradte jsem v koncích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 dfu mode jde?, jake kody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 koupil jsem iphone 3g 16gb slapal v pohode pak jsem ho vypnul a zapnul a naběhlo mi tam ted nevím přesně něco Book telefon na displeji jsou furt něaké kody nejde vypnout a nereaguje kopie to není reaguje jen na usb pohne se displej jinak nic prosím poradte jsem v koncích dfu restore, ty kody budou asi instalacky pack z cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.