jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 ne nejde to dej si tam ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Na tohle už jsem přišel... Problém je, že jsem vyhrál v duelu, na který mě vyzvala Miami, to její přiteplené růžové auto, které mi akorát zabírá místo v garáži, ale prodat nejde ani při koupi nového auta... Nevíte, jak se toho křápu zbavit? Toho se asi zbavit nedá, já jsem si nastřádal na větší dům s větší garáží a pak tedy budeš mít už 2 garáže (jednu u novýho domu a druhou u karavanu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Nevíte někdo jestli se dá nějak v Test Drive Unlimited 2 změnit ovládání? Update 2 mám a ten také nevím co opravuje, jen poškození save nebo i něco jiného? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.