jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Tak už je venku a co je nejlepší je to wave 6 čili žádná AP 2.5 :) já budu stahovat až budou linky na s-r nebo czshare takže budu hrát asi večer co vy? myslím že tohle se k tomu hodí:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Napiste jaky to je,zajima me, jestli tdu2 stoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Dneska vychází ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 vychází to až 8.2...ale dneska už je to venku na xbox... BTW: mám otázku,updatoval jsem xbox na nejnovější Dash a nejdou mi spouštět hry jako Assasing 3,Halo Reach,Black Ops načte se obrázek,spustim a pak mě to vyhodí... Půjde mi TDU2 ? popř. jak,stačí to patchnout na Wawe 2? díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 vychází to až 8.2...ale dneska už je to venku na xbox...BTW: mám otázku,updatoval jsem xbox na nejnovější Dash a nejdou mi spouštět hry jako Assasing 3,Halo Reach,Black Ops načte se obrázek,spustim a pak mě to vyhodí... Půjde mi TDU2 ? popř. jak,stačí to patchnout na Wawe 2? díky :-) Hry jako Assansins Creed Brotherhood, Halo reach...atd maji novou ochranu AP 2.5 (Wawe 9) více zde : http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi a právě kvuli této ochraně ti ty hry nejdou...... Ale TDU 2 ti poběži je to Wawe 6 tedy to jen opatchuj na wave na kterej patchuješ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Napiste jaky to je,zajima me, jestli tdu2 stoji za to. stojí už jednička byla skvělá stovky kilometrů silnic navíc v TDU2 i rallye desitky aut muzes zavodit jentak si jezdit jit do kasina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 stojí už jednička byla skvělá stovky kilometrů silnic navíc v TDU2 i rallye desitky aut muzes zavodit jentak si jezdit jit do kasina :) A má to smysl hrát jen jako singlplayer ??? Přeci jen je to spíše Multiplayerovka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Tak jsem začal hrát single a zatím super (nehrál jsem 1. ) , akorát je to možná více arkádovější než jsem čekal. Nevíte , jestli a kde se dájí nastavit Anglické titulky a jestli se dá změnit at je tachometr v kilometrech za hodinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 pls nevite kde to stahnout¨?? nejlepe torrent.dik EDIT : sry uz sem to nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Tak už je venku a co je nejlepší je to wave 6 čili žádná AP 2.5 :) já budu stahovat až budou linky na s-r Jestli stahuješ hlavně na SHARERAPID , tak doporučuji tohle forum - já tam odtud tahám taky : http://www.forum-warez.info/viewforum.php?f=303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 toro dík .) jinak po 4hodinách hraní musím říct že je to pecka ale pokud nemáte volant tak to snad ani nestahujte bez volantu je to poloviční...akorát mě štve že vyhraný auto nemůžu prodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 u forzy třeba bez volantu to je poloviční , u tohohle se mi to nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Zdravim asi blba otazka ale muzu s tim uz dnes na LIVE nehrozi BAN ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Zdravim asi blba otazka ale muzu s tim uz dnes na LIVE nehrozi BAN ?? Opravdu je to blbá otázka . I když je LT + bezpečný na live tak tohle je jedna z blbostí za kterou ban hrozí - hrát hru před datem vydání a tohle by byl právě tvůj případ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 tak ono třeba v německu už je vydaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Jen chci poprosit jestli někdo našel/najde prodejnu NISSAN dejte sem vědět nějak napsat pozici nebo screen našel jsem snad všechny ale celou dobu jsme se snažil o nissana kvůli gtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tak ono třeba v německu už je vydaná Psalo se o 8.2 . Někde se píše dokonce o 11.2 ( wareznet , war4al ) . O tom , že třeba v Německu už vyšla nevím. Ty by jsi ji už na netu zkoušel hrát a riskovat ban ? Jestli ne, tak o tom raději ani nepiš , aby se toho někdo nechytil a nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 V německu vydaná není,včera jsem tam byl v dost velkým elektru (Mediamarkt) kde si myslím,že kdyby to vyšlo tak to tam budou mít jako první... Jinak Release Date je February 8, 2011 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nevím dost lidí na netu už í má (němců) jinak k mý první prosbě ''Jen chci poprosit jestli někdo našel/najde prodejnu NISSAN dejte sem vědět nějak napsat pozici nebo screen''¨ přikládám ještě jednu ''nevíte jak se dají prodat vyhraná auta?'' toro no hrál jsem single(offline bez netu) a pak sel hrat fifu online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nevím dost lidí na netu už í má (němců) Z toho , že ji dost němců na netu má nemůžeš odvozovat , že už tam byla vydaná . U nás už ji také dost lidí má . Ale hrát ji už na netu jako němci se nedoporučuje - je to riziko banu a jestli to oni riskují je jejich věc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 riziko banu je skoro furt a když ne časem bude...stači jen doufat a přát si aŤ Ms nedělá vlny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 je ve hře možnost split screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 je ve hře možnost split screen? taky by mě to zajímalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 je ve hře možnost split screen? nenÍ .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 sakra furt nidko neví nissana?:D tak nic jdu hrat musim si koupit nejakej offroad a prodat scuderii protoze co jsem vyhral auto tak to nejde prodat tak mam jen jedno msito v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.