Eridan Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já bych toho chtěl - třeba žít na Tolkienově Středozemi jako nejlepší elfí šermíř nebo čaroděj (nebo nejlíp obojí). Nebo bejt českým králem. EDIT: Dobrá, tak teď něco ,,normálního" - třeba bejt známým a bohatým hercem nebo režisérem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ...baráček na pobřeží, někde na jihu, třeba v Andalusii, někde u Málagy. Když koukám ven z okna jak tam padají ty bílé sr... je ten sen stále intenzivnější. Už bych sem nikdy ani nepách :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já bych toho chtěl - třeba žít na Tolkienově Středozemi jako nejlepší elfí šermíř nebo čaroděj (nebo nejlíp obojí). Nebo bejt českým králem. asi budes hodne zajimavy clovek :dozey::lol: kup si lego a stavej si hrady ty jo :D nebo si radsi hrej nejake hry ze kral ceske republiky :D:D moc zajimavy hrat si na pana prstenu :D:D jinak aby to nebylo OT no tak nekteri sem pisou ze by chtely dobrou praci to sice ja taky ale az pokud by se mi nesplnilo to prvni byt tak bohaty ze bych do konce zivota nemusel nic delat jinak mit hezkou zenu pekny barak pekne auto no jo no sou to jen sny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ja chcu byt necim znamy po celem svete nebo nejlepe se zapsat s necim do dejin..nwm s cim pac v nicem nak extra nevynikam..ale zivot je plny prekvapeni..staci se jich jenom chytit:)..a taky chcu zustat se svoji Lenickou a mit s ni rodinu a secko..proste zili stastne az do smrti:) ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 tak mojim aktualnim BIG snem je at mi o prazdninach vyjde bydleni v brne s moji pritelkyni.at tam sezenu praci..at si koupime sarpeje(pes :) ) a vychovame 4 deti :) chci aby se mi to splnilo v takovem poradi jako sem to napsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 producent,grafik her proste se v tomhle prumyslu orientovat a pracovat tam,klido i nekde v hernim casopise a taky fotbalista:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 dostat se na wwe show a to se taky ustkutecni 11 cervna 2009:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Camaro 69 SS !!I love You!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samaelus Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 toje zajimavé,to co říkaš není vůbec zajimave :-D..tak toto bylo ve filmu RRRrrrr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 tak asi žádná škola, ale abych všechno věděl a uměl...nějakej baráček v horách na samotě, ale nekonečno potravin :D, potom asi ty konzole, počítače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Můj sen?....Míít sen...xDNeznáte?Toe ze scary movie..;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to uz tady psali asi 3 lidi :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Hmm.. můj sen.. těžký Udělat si v životě spoustu kamarádu/kamarádek. Mít hodnou ženu, s kterou by mě neomrzelo být ani za 50 let. Mít děti, na které by jsme mohl být pyšný. Abych mohl se svou rodinou cestovat bez útrap a problému. Abych mohl oplatit mamce,tátovi a bratrovi, vše, co pro mě kdy udělali. Mít prestižní práci, která by mě bavila. Mít spoustu zážitku a mít s kým na ně zavzpomínat. Mít se v životě dobře. Přestat kouřit. Zanechat po sobě něco pro ostatní lidi. A hlavně - Až budu ležet na smrtelné posteli, tak řict, že jsem měl nádherný život a ničeho nelituju. --- Nemá to hlavu ani patu, byl to sled myšlenek. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 bejt zdarvej,bohatej , mít rodinu barak,autak, a nejakou tu motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Mít takovou tu skříňku z toho príma filmu pro děti jak tam dáte něco a vono to voživne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 můj sen je zjistit/vytvořit novou teorii o stvoření světa, vesmíru a života.. .. možná vám stačí teorie bigbang ale to mi příjde fakt jen jako "teorie".. chci zjistit jak jsme se na světě vzali.. hmm :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Tak můj další sen je flashnout psp 3004..xD Né..Asi jako každej tady..Mít prostě rodinu,bejt šťastnej se svojí manželkou,dobrou Práci,Přátelé a barák nějakej..;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 muj sen je odcestovat do USA s kamošema a bydlet v nejakem peknem domečku pracovat tam atd hlavne tam mit pořadny pc a psp to by mi uplne stačilo jo a ješte v garaži nejake to ferrari :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Mít audi S4, finanční nezávislost, hodnou paní =)) a aspoň pro tu finanční nezávislost mam časovej limit dvou let :D to dám :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 hlavně mít dobré přatele kteří by mě nezradily a pro ktere bych byl tak dobry přítel jako oni pro mne...........pote asi mít hezkou a hodnou ženu možna i rodinu rodiny dum na předměstí a hodně peněz a psa to k životu stačí EDIT: Negto nevim kdo mi vrazil kudlu do zad když už o tom mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 EDIT: Negto nevim kdo mi vrazil kudlu do zad když už o tom mluvíš To nebylo mířeno proti tobě,vlastě proti nikomu,ještě jsem se ti omlouval a tommymu jsem to vysvětlil:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Můj sen je Yuki Nagato :love: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Můj sen je Yuki Nagato :love: xD co to je?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Neni to ta postava co ma v avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Jop, to je ona :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.