Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaky je vas sen?

Han

Recommended Posts

Já bych toho chtěl - třeba žít na Tolkienově Středozemi jako nejlepší elfí šermíř nebo čaroděj (nebo nejlíp obojí). Nebo bejt českým králem.

EDIT: Dobrá, tak teď něco ,,normálního" - třeba bejt známým a bohatým hercem nebo režisérem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já bych toho chtěl - třeba žít na Tolkienově Středozemi jako nejlepší elfí šermíř nebo čaroděj (nebo nejlíp obojí). Nebo bejt českým králem.

asi budes hodne zajimavy clovek :dozey::lol: kup si lego a stavej si hrady ty jo :D nebo si radsi hrej nejake hry ze kral ceske republiky :D:D moc zajimavy hrat si na pana prstenu :D:D

jinak aby to nebylo OT no tak nekteri sem pisou ze by chtely dobrou praci to sice ja taky ale az pokud by se mi nesplnilo to prvni byt tak bohaty ze bych do konce zivota nemusel nic delat jinak mit hezkou zenu pekny barak pekne auto no jo no sou to jen sny :D

Odkaz ke komentáři

ja chcu byt necim znamy po celem svete nebo nejlepe se zapsat s necim do dejin..nwm s cim pac v nicem nak extra nevynikam..ale zivot je plny prekvapeni..staci se jich jenom chytit:)..a taky chcu zustat se svoji Lenickou a mit s ni rodinu a secko..proste zili stastne az do smrti:)

ENJOY:love:

Odkaz ke komentáři

Hmm.. můj sen.. těžký

Udělat si v životě spoustu kamarádu/kamarádek. Mít hodnou ženu, s kterou by mě neomrzelo být ani za 50 let. Mít děti, na které by jsme mohl být pyšný. Abych mohl se svou rodinou cestovat bez útrap a problému. Abych mohl oplatit mamce,tátovi a bratrovi, vše, co pro mě kdy udělali. Mít prestižní práci, která by mě bavila. Mít spoustu zážitku a mít s kým na ně zavzpomínat. Mít se v životě dobře. Přestat kouřit. Zanechat po sobě něco pro ostatní lidi.

A hlavně - Až budu ležet na smrtelné posteli, tak řict, že jsem měl nádherný život a ničeho nelituju.

---

Nemá to hlavu ani patu, byl to sled myšlenek. ;)

Odkaz ke komentáři

Guest rey5757

hlavně mít dobré přatele kteří by mě nezradily a pro ktere bych byl tak dobry přítel jako oni pro mne...........pote asi mít hezkou a hodnou ženu možna i rodinu rodiny dum na předměstí a hodně peněz a psa to k životu stačí

EDIT: Negto nevim kdo mi vrazil kudlu do zad když už o tom mluvíš

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu