Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 - Buglé trofeje

xUltimate

Otázka

Zdravim,

mám na svém PS3 CFW 3.55 Kmeaw .. stáhl jsem si SAW: The Game, kvůli easy platině a jedu si. Pak jsem hrál po netu cod, takže se mi cca 70% trofejí uložilo na PSN. Potom jsem jel znovu sawko a nahrál dalších 20% trofejí, ale v jedné části hry mi PS3 zamrzlo a já ho musel tvrdě restartovat. Potom jsem hru pustil znova a neměl jsem už žádné trofeje. Tak jsem si přes PSN je aktualizoval a měl jsem oněch 70%, řekl jsem si že je to okey, že těch 5 trofejí co se mi neuložili dodělam znovu, ale oni prostě nejdou udělat. Například mám trofej zabít někoho poprév injekcí (měl jsem udělanou předtím, než PS3 zamrzlo, poté zmizela). A teďkon když někoho zabiju tak nic. Nenaskočí, zkoušel jsem jet i uplně novou hru a někoho injekcí zabít a stejně nic. Nevíte někdo co dál? .. Chci platinku! :P ..

Přemýšlel jsem o hacku trofejí na tuto hru, když jsem je vlastně již udělal ;), ale nevím jak je to s PSN. Jestli když si trofeje hacknu, půjdou aktualizovat(nahrát) na PSN? Nesmažou se mi hned jak se připojím? .. Co třeba nějaký ban, či nějaké potrestání od SONY? ..

Díky všem za rady..

K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

myslim ze by ti pomohl jedine format hdd. Ps3 ty trofeje vydi jako odemcene. A nebo tady je nekde topic jak na smazani trofeji z ps3 takze by jsi je mohl teoreticky odemknout znovu :roll:

/ Tady je ten topic: http://console-forum.net/tema/109527-jak-smazat-trofeje-z-ps3

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, toto jsem již dělal u her u kterých sem měl 0% a nebavili mne. Myslíš tedy, že když trofeje z PS3 vymažu a pak synchronizuju s PSN, nahrajou se mi tam ty, které mám otevřené a ty buglé, které jsou zamčené a získat nejdou -> získat půjdou? ..

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud si ty trofeje již synchronizoval, tak si server myslí že už je máš. podruhe je nedostaneš.

říkám že jsem je NESYNCHRONIZOVAL protože se mi PS3 zaseklo .. a znova udělat už nejdou ..

bohuzel jinak ti neporadim jeste jsem takovy problem nemel... btw zkus se prihlasit sem a podivat se jestli ty trofeje mas odemcene na uctu: http://uk.playstation.com/srp/49383234/language/en_GB/content/index.html

ne, na servru nejsou .. nesynchronizoval jsem je ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu