Millo_CZ Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Existuje nějaký program co mi automaticky přidá titulky do nějakého filmu? Prostě jen tak od oka načasovat co a kdy říkaj, to by bohatě stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 jako že by to oskenovalo veškerý obličeje na scéně, vyhodnotilo otevřenou, nebo zavřenou pusu, zjistilo by která postava je hlavní a která jen kulisní a podle toho to načasovalo? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 stačilo by to, co někdy dělá Youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Sni dál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 to nečasuje youtube sám, ale lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 No u některých videí bylo napsáno "Přidat titulky BETA" tak nwm... Každopádně se s tím ruským seriálem můžu rozloučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zrovna dneska mi kamos psal ze todle umi novej bsplayer, zkus to ;) btw:funguje to nam tom ze je bsplayer pripojenej k par servum s titulkama a stahuje si je to primo znich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zrovna dneska mi kamos psal ze todle umi novej bsplayer, zkus to ;)btw:funguje to nam tom ze je bsplayer pripojenej k par servum s titulkama a stahuje si je to primo znich :) jo, to dělá bsplayer, chvíli počkáš a za chvíli ti to vyhodí seznam titulků..to používám furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 ale to furt není ono, já myslím jestli by to z toho hlasu ten program nějak nezvládl vyčarovat. PS: K tomu ruskýmu filmu sem si našel EN titulky takže bezva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 takový vymožnesti :D To si trochu tak asi o deset let před náma :D To bude už i automaticky mluvit záchodové prkínko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 No 10 ne, dal bych tomu tak 1-2 roky no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 aha :) 2roky na tenhle typ překladu do českého jazyka? sni dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 twl stačila by angličtina, ale jak jsem napsal, už to stejně nepotřebuju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Jo jasne, je tu asi 10 programu, co rozpoznava klapani drzkou a na zaklade toho sam odezira a vytvari titulky. Pak jsou tu programy, kterym das jen titulky a oni sami dotvori celej film i s nahravkou. Akorat to je vsechno v jiny galaxii... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 TAK jsem se jen zeptal omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.