silver Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Čus napadlo mě jestli byste někdo nechtěl udělat komunitu hráču na ps3...(něco jako ngt,Optic jesteli nekdo znáte)...Časem bych udelal treba YT ucet a casem bych si koupil nahravaci zarizeni...PISTE KDO BY CHTEl a navrhy na clan tag... Clan tag navrhy : SoA , ale já měl namysli neco consolovejsiho ... jako je to ngt nebo optic gaming...co treba neco se slovem Freak ( blázen ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 jo a jaký hry by se hráli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 cod sekce...(cod4,mw2,bo...), dá se rict ze strilecky...ale az nekdo bude mit nahravaci zarizeni neni problem udelat gameplayź ty hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 no jestli by to bylo CoD4 tak do toho du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 název SoA hry Black Ops,Tekken 5,6,LBP 1,2,Skate 3,Assassins creed Brotherhood co ty na to? (návrhy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Šel bych do toho, ale určitě bych nedělal CoD hry (osobně je nesnáším, po CoD 4 to jsou sračky s prominutím), takže do něčeho jiného - v tuhle chvíli mám to, co mám v podpisu (aktualizuju to), nahrávání zatím nemám, i když bych to možná dokázal vymyslet :D (Mám DVD rekordér s pevným diskem, ale nevím jak to tam funguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 řikam pudu do toho ale mam tepr PS3 od Vánoc a nemam moc her mam jen Fifu11 Uncharted1 a CoD4 tak jestli by se hrala cod4 tak na 100% do toho du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Jde o to že prosteč v každe hre budte muset mít Clan Tag znáteNextGenTactics ne? tak tak..ale jde proste o lcna o FPS ...proste fps clan...ale kdo bude postupne delat gameplaye,web editor , movie maker tak Si mě přidejte na PSN : SiMPLE_DiE ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 řikam pudu do toho ale mam tepr PS3 od Vánoc a nemam moc her mam jen Fifu11 Uncharted1 a CoD4 tak jestli by se hrala cod4 tak na 100% do toho du cod 4 si budu kupovat...vymyslete názvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 co třeba freaK PS3 Gaming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 co třeba freaK PS3 Gaming ne xD......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 řikam je to jen návrh mužes taky něco vymyslet ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 řikam je to jen návrh mužes taky něco vymyslet ty No jo díky :) ono to nebude zas tak komunita jako clan...Freaks? Finger Freaks.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.