BlooWicek Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Zdravím prosím jsem opravdu velký laik co se týče herních konzolí byl jsem zatvrzelí PC hráč nyní chci koupit PS3 ale co se mi opravdu nechce tak je kupovat si na něj hry.Můžu poprosit o nějaký návod nebo jesli to vůbec jde ps3 flashnout tak aby na něm šli hry stahované z netu a ukládané přímo na HDD ps3?děkuji za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 staci hledat :) http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Kup si radsi Xbox,mas na to vic her,a je to lepsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 vic her? lepsi? zijes stale v roce 2007? proboha lidi myslete nez neco napisete... CFW ti nabidne vic nez flashnuta mechanika... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenyk79 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Prosim tě zůstaň u PC a nehakři PS3.Ber xbox. Gates jako Gates - na něj jsi zvyklej :thx: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 tjn Gates je Gates ale Gates neumí Blueray má placené online hraní a jednoduše Xbox je kopírka od PS a navíc PS je prostě herní klasika která udává směr a xbox se jen veze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 kluci serte na off topic typu přejdi na xbox to jeho otazku neodpoví! všechny návody máš zde www.psney.xservers.cz ;) Bloo souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts