nouma1468625858 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 ahoj mam problem s psp a potreboval bych poradit. jedna se o psp 2004 ! psp normalne zapnu ale obrazovka se jenom podsviti ale je cerna kontrolka power sviti zelene a kdyz se v menu snazim posunovat normalne doprava doleva tak slysim ze psp funguje! asi nejspis neco s obrazovkou ? predem diky za odpoved :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tak vymenit, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 no ja prave nevim ja se jeste chtel zeptat jestli to nemuze byt necim jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 No vypadalo to na brick, ale když píšeš, že slyšíš pohyb šipek v menu tak bude chyba nejspíš jinde. Nerozebíral jsi to PSPčko (špatně zandanej/uvolněnej/poškozenej konektor...)? Nebo nemáš ten displej komplet ruplej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 nn psp sem nikdy nerozebiral a displej ruplej neni fakt nevim co stim muze bejt ale je mi divny proc se to podsviti kdyz se to zapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 A nespadlo ti třeba? Na tvým místě bych se zkusil podívat na ten konektor jestli se neuvolnil nebo něco... A ještě tak z hlavy mě napadá (možná blbost - nevím jestli je to možný), pokuď máš flashnutelnou desku s CFW nehrabal jses ve flash0 a nemazal tam něco (třeba právě display driver)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 deska je flashla a je mozny ze treba omylem sem tam neco smazal. muzu se zeptat jak by se to tam dalo dyztak nainstalovat zpet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Spustit třeba XGEN Updater instalator a nahodit odznova CFW nebo pomocí MMS a Pandory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 a neposlal by jsi mi prosim nakej link s navodem treba na ten xgen jsem amater a nevim vubec co a jak :( :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 http://console-forum.net/tema/67953-cfw-5-50gen-d3-5-50-prometheus-v2-kompletni-navod-co-delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 pokud to nebude sw chyba jsou 2 další možnosti. Vypadlej kabel od displeje, ale to se jen tak samo nestane, a pak může bejt problém s gpu, který má špatnej kontakt s deskou a pak je to zralý na reflow. ps. to RaZzeR: to pspčko co jsem od tebe kdysi kupoval mělo uplně stejně podělanou desku... ale to jen tak na okraj... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 díky za rady :) ale stejne proste porad nechapu proc proste mi jde se pohybovat v menu ale obrazovka je cerna a jenom podsvicena jakoby :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 vždyť jsem ti to psal o post výše, buďto ti vypadnul flexkabel od displeje nebo nesedí gpu (graf. čip) na desce. nejspíš byl už při výrobě nekvalitně připájen. Jestli si troufneš psp otevřít řeknu (nebo spíš napíšu) ti co přesně s tím máš dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 tak kdyz mi poradis ;-) tak to pspcko klidne otevru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 takže sundáš přední kryt, odcvakneš lištu start home atd, potom odklopíš displej. Podle tohohle obrázku zkontroluješ jestli je flexkabel zastrčenej v konektoru (modrej rámeček) pokud je tak na červeně označený místo velmi silně zatlačíš a psp zapneš. Obraz by měl naskočit http://img17.imageshack.us/i/00002432h.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 tak porad nic mam to rozebrany zapojeny to je a kdyz na to tlacim jak si psal tak stejne nic porad stejny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 a tlačíš na to opravdu hodně? musíš hodně hodně velkou silou, přímo doprostřed toho čipu aby se to pěkně prohlo a usadilo. Když pspčko zapínáš musíš na to pořád tlačit. Pokud tohle všechno děláš a pořád nic, tak je to zralý minimálně na reflow nebo nejlíp novou desku. Samozřejmě ještě je tady jistá možnost že to třeba displejem, ikdyž to se mi moc nezdá. Každopádně by to chtělo hodit asi do servisu aby si s tím vyhráli a aspoň zjistili co je kde špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 hele predchvilkou mi to naskocilo kdyz sem na to znova zatlacil a myslel jsem ze je to ok tak jsem to zase vsechno smontoval dohromady a zapnu a zase nejde takze to mam necim podlozit nebo na to mam porad tlacit aby si to na to sedlo ? :) a diky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 No jasně, ale jenom vypodložení asi stačit nebude. Když na to budeš hodinu tlačit tak to nepomůže pač ten cín se tím tlakem neroztaví a jakmile to pustíš se to zase vrátí tak jak to bylo. Pokud nepomůže vypodložení tak už jenom to několikrát zmiňovaný reflow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 a co by jsi mi poradil cim bych to mel vypodložit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 No já sem to párkrát podkládal takovou pěnovou izolačkou, něco jako je těsnění do oken nebo tak něco ale širší. Jinak složenej papír taky určitě postačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nouma1468625858 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 tak jsem to podlozil a zatim to jede vsechno ok :) tak mockrat dik za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 zamálo, když můžu pomůžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nouma1468625858
ahoj mam problem s psp a potreboval bych poradit.
jedna se o psp 2004 !
psp normalne zapnu ale obrazovka se jenom podsviti ale je cerna kontrolka power sviti zelene a kdyz se v menu snazim posunovat normalne doprava doleva tak slysim ze psp funguje! asi nejspis neco s obrazovkou ?
predem diky za odpoved :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.