Susperian Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Demo mě teda docela chytlo, ale ani jednou jsem ještě nebyhrál. Maximálně remíza. Neví někdo jak se používá ten power modifier? RB mačkám držím, ale žadné změny v podobě silnější rány jsem si nevšiml...A podařilo se už někomu vyhrát? Přijde mě to dost těžké a obtížnost nastavit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komediant Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Držet RB a společně s tím dát nějaký úder. Musíš mít dost staminy, jinak se nic nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Povedlo se vyhrát hodněkrát, jak online, tak off.... Ale podle mě je FNR4 mnohem lepší, toto je opravdu hodně rychlý... Je to nevím, nedotažený, ale třeba plná verze bude lepší, doufám v to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.