sedmi1468625578 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Čau, dal jsem si na PSP 1000 FAT Hru GOD OF WAR : GHOST OF SPARTA ale když to spustím tak se mi videa neskutečně sekají. Hra sama o sobě jede normálně ale když je tam nějaké video tak se to seká nevíte co mám dělat? Memory stick mám 8GB přes redukci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 pretaktovat v menu rychlost procesoru na maximum + podivat se jestli mas iso nebo cso, popripade stahnout odnekud jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Únor 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 A jak přesně přetaktovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 ulpně vypni psp ,zapni a drž R ,vyběhne ti recovery menu dej Cpu speed a dej Speed in UMD/ISO hodnotu na 333 .. vypni recovery (back)a zkus hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Mě se taky god of war sekal a když sem to převedl z CSO do ISO tak to bylo vpohodě :-) zkus to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 1)přetaktvat 2)převést z CSO na ISO(pokud už iso nemáš) 3)stáhnout jinou verzi ;-) 4)zkus jinej UMD driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 gow se v cso seká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Nejde, dal jem speed na 333 ale furt nic. Hra je v ISO ale když jsem to dal kámošovi na 2GB kartu tak mu to jelo bez problému takže je sřejmě problém v kartě. Jak jsem psal mám redukci 8GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Osobně mám taky Fatko, CPU/Game na 333 MHz (jde to i na Default, ale tam je už horší plynulost), hru v .ISO a jede jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedmi1468625578 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 A kde jsi to stahoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Před chvílí jsem to nahodil na CZShare... http://console-forum.net/tema/81696-134-games-czshare-amp-multiload-nove-pridano-gow-gos-lord-of-arcana-split-second Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.