side Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Prej cistej rom dumplej z karty. Stahnuto z torrentu, ale ani kdyz sem s tim delal psi kusy (eNDryptS, dSlazy), tak se mi nepodarilo ho nijak patchnout aby chodil na DSTT. (posledni TT, co na foru je, asi 6.4něco).....tak třeba někdo z Vás bude inteligentnější.... http://www.uloz.to/7750715/samohrajka-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 no uz je to i na forech, vyzkousim to vecer. mam take DSTT. tahle aplikace me dost zajima, ale jestli nefunguje, tak budeme muset cekat az bude podporovana v nekterem z dalsich FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Jen aby to nebyla japonska verze, ktera je ted k dostani na spouste for... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 tak je to japonska, jina ani nevysla. ale v te japonske je vsechno anglicky, vis :) vyzkousel jsem to na DSTT uplne s nejnovejsim FW a bohuzel nejde, takze musime cekat na novy update. pozadal jsem o fix teto aplikace, tak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Mně to z toho linku běhá, všechno je tam anglicky, ale stejně tomu kdovíjak nerozumim. Potřebovalo by to důkladné studium, co to vlastně všechno umí :) Sestava v podpisu, bypass antipiracy zapnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Na m3 real to hodi cerny displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 update knihoven pro DSTT http://www.mediafire.com/?aoml0ib6gb97muu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 tak jsem to zkousel, na DSTT jede. jedna se v podstate o obycejny MIDI Seqencer, coz jsem uz dopredu cekal podle videi. takze nic extra. zkusim v tom neco slozit at vim co to vsechno umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.