Mleako Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 já jsem zkusil jít do těch prérií a no chance:) svoje hlavní bijce mam lvl 26-29 a ani jsem si neškrt:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 já jsem zkusil jít do těch prérií a no chance:) svoje hlavní bijce mam lvl 26-29 a ani jsem si neškrt:) Tj pockam minimalne na Levl 35 :D (u cele skupiny) Jinak, uz mam maga :) Supr postava, i obyc Fireball ubira pres 70 zivotu :) Navic kdyz se promeni v tu super postavu (jako treba Johanka) vypada jak Milkuláš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Tak mikulasa uz mam aj ja > taka hlupa otazka , kolko to ma asi chapterov ? uz som vo stvrtom .. a aj to prekvapko som uz dostal .. docela haluz > necakal som to .. ale tiez nepoviem co to je .. hrajte kludne dalej .. stoji to za to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 no tak pribeh moc nesleduju ale uz sem s johankou myslim na 10lvl a docela to de :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 FFT je zatim v Japonstine ne? :D ....myslim ze oba dily uz tu jsou v EU verzi (ci US??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Mám stáhnuté už skoro 80%, už se na to těším. Zatím pařím D&D Tactics, taky super, ale docela obtížné a hodně o taktice boje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Lidi nemate nekdo save pred utokem na orleans ? Je to celkem zacatek hry a asi si to dohraju znova sam , ale kdyby nahodou nekdo mel bylo by to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 D&D:tactics mě moc nebavilo. nevypadalo to špatně, ale ty pravidla D&D jsou na mě nějak moc složitý:) btw neska ve škole sem pokořil Bartolomea u Patay a brázdim si cestu dál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Bartolomej je celkom dobry ... ked bude potom po tvojom boku ... ale teraz som v takych mocariskach .. a uz je to docela tazke ... musim vymysliet nekau taktiku .. moje postavisky amju level 30 a superove 36 co je dot vidno ... ale tak , stale ma to bavi .. nasiel som jednu stranku kde su napisane vsetky mozne kombinacie na bindovanie .. tak to chcem skusit .. nieco dobre si vybindovat ... > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 bažiny jsem překonal před chvílí a teď jsem se dostal do Reims. ten konec třetí kapitoly byl pro mě opravdu nečekanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 No stiahol som hram ale hovorim ze to je slaby odvar FFTactics z GBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 potřeboval si bindnout nějaký silnější ohnivý kouzlo pro mikuláše. poraďte mi nějakej recept. mam u něj jen fireball a ten už na 33. lvlu přece jen neni úplně dokonalej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 potřeboval si bindnout nějaký silnější ohnivý kouzlo pro mikuláše. poraďte mi nějakej recept. mam u něj jen fireball a ten už na 33. lvlu přece jen neni úplně dokonalej:) Nabinduj si co len chces ... > vid priloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 tak mě napadlo, že bysme mohli dát dohromady všechny kombinace a udělat z toho tabulku, takže jsem sestavil tabulku přesně podle počtu skillů a jejich počtu kombinací a doplnil tam svoje "recepty". pokud budete chtít, můžete doplnit další kombinace, který mi chybí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 kdyz vsichni rikate, ze je to mega parba......tak to stahnu...proc ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 pokud tě vyloženě neznechucuje slovní spojení tahová strategie, tak do toho jdi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tak mě napadlo, že bysme mohli dát dohromady všechny kombinace a udělat z toho tabulku, takže jsem sestavil tabulku přesně podle počtu skillů a jejich počtu kombinací a doplnil tam svoje "recepty". pokud budete chtít, můžete doplnit další kombinace, který mi chybí:) Si pozri ten moj zoznam .. je tam toho troska viac ... teda po pravde povedane .. asi vsetko > Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 su tu vobec nejake globalne magie alebo moznost vo vyssom leveli magie zacarovat aspon na dvoch troch protivnikov naraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 samozřejmě. později získáš i plošný kouzla. válečníci můžou zraňovat v celym kruhu okolo sebe atp. gorgar: sry. nevšiml jsem si, že tam je víc listů:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Mam kombinaci jak prase (Zelene, az na Cyclone UPLNE vsechny), Fialove podobne, cervene tez akorat modre jsou velmi proridle). Docela dost i petihvezdickovych. Hodil bych tu recepty na **** a *****, abych se s tim nemusel tolik stavat. Partu vyzrazovat nebudu, pac by to byl samej spoiler :D Jen prozradim, ze levely jsou obvykle 40-42 :) Jinak sem na Chapter V .....a mam otevrenou skoro celou mapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Ted sem v misi kdy mate eskortovat toho krale, ale vzdycky mi ho daj na jednu ranu... nejaka rada? A k cemu su ty spirit koule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Nesmis k nemu pustit zadnyho lucisnika. Zvlast ne toho co se doplni uprostred bitvy. Jinak pohoda mise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Nesmis k nemu pustit zadnyho lucisnika. Zvlast ne toho co se doplni uprostred bitvy. Jinak pohoda mise ;) No prave ze se mu objevi za zady a da ho na jednu ranu, tak nevim co s tim, uz sem to delal asi 3x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 No prave ze se mu objevi za zady a da ho na jednu ranu, tak nevim co s tim, uz sem to delal asi 3x... Si tam dej nekoho do zalohy :) Treba lucisnika (Marcel) ci maga (Richard) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 hra stazena,nahrana,vyzkousena a.....MAZEC NEJVETSI..... Lepsi RPG sem na PSP nehral.Ale ze zacatku sem ze hry docela zmatenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.