Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jeanne d'Arc (diskuse o hře)

Brento

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já jsem zkusil jít do těch prérií a no chance:) svoje hlavní bijce mam lvl 26-29 a ani jsem si neškrt:)

Tj pockam minimalne na Levl 35 :D (u cele skupiny) Jinak, uz mam maga :) Supr postava, i obyc Fireball ubira pres 70 zivotu :) Navic kdyz se promeni v tu super postavu (jako treba Johanka) vypada jak Milkuláš :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bartolomej je celkom dobry ... ked bude potom po tvojom boku ... ale teraz som v takych mocariskach .. a uz je to docela tazke ... musim vymysliet nekau taktiku .. moje postavisky amju level 30 a superove 36 co je dot vidno ... ale tak , stale ma to bavi .. nasiel som jednu stranku kde su napisane vsetky mozne kombinacie na bindovanie .. tak to chcem skusit .. nieco dobre si vybindovat ... >

Odkaz ke komentáři

tak mě napadlo, že bysme mohli dát dohromady všechny kombinace a udělat z toho tabulku, takže jsem sestavil tabulku přesně podle počtu skillů a jejich počtu kombinací a doplnil tam svoje "recepty". pokud budete chtít, můžete doplnit další kombinace, který mi chybí:)

Odkaz ke komentáři

tak mě napadlo, že bysme mohli dát dohromady všechny kombinace a udělat z toho tabulku, takže jsem sestavil tabulku přesně podle počtu skillů a jejich počtu kombinací a doplnil tam svoje "recepty". pokud budete chtít, můžete doplnit další kombinace, který mi chybí:)

Si pozri ten moj zoznam .. je tam toho troska viac ... teda po pravde povedane .. asi vsetko >

Odkaz ke komentáři

Mam kombinaci jak prase (Zelene, az na Cyclone UPLNE vsechny), Fialove podobne, cervene tez akorat modre jsou velmi proridle). Docela dost i petihvezdickovych. Hodil bych tu recepty na **** a *****, abych se s tim nemusel tolik stavat. Partu vyzrazovat nebudu, pac by to byl samej spoiler :D Jen prozradim, ze levely jsou obvykle 40-42 :) Jinak sem na Chapter V .....a mam otevrenou skoro celou mapu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu