Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jeanne d'Arc (diskuse o hře)

Brento

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Brzo (mozna??). Hraj, hraj. Brzo pride zvrat, ze ktereho ti spadne celist na zem. ;) :) Jinak v jake jsi chapter?

Bracha me dohani momentalne(takze presne nevim)!! ale myslim ze 4ta ;) uz muzu k parizi (nejakej mustek) :)..

EDIT: Naposledy chtel odejit Roger.. a odesel ten fialovej kterej se umi transformovat (giles??) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brento nebo ostatni pls pomozte!!!!!!!!Mam nahrano 7apul hodiny,chapter 3 a problem je vtom ze kdyz sem sel do free combatu (sou tam dva draci a naci hnedy roboti)No proste jako zvykem sem si pred battlem hru ulozil..Kdyz ji ted nactu tak mi to de rovnou do toho menu pred battlem a ja ten battle nemuzu dat :(.A kdyz prohraju tak mi to napise Game Over..Dam continue a mam to zas v tom menu pred tim battlem..Pls nevite nekdo jak se dostat zpatky na tu hlavni mapu ???:ziped:

Odkaz ke komentáři

Brento nebo ostatni pls pomozte!!!!!!!!Mam nahrano 7apul hodiny,chapter 3 a problem je vtom ze kdyz sem sel do free combatu (sou tam dva draci a naci hnedy roboti)No proste jako zvykem sem si pred battlem hru ulozil..Kdyz ji ted nactu tak mi to de rovnou do toho menu pred battlem a ja ten battle nemuzu dat :(.A kdyz prohraju tak mi to napise Game Over..Dam continue a mam to zas v tom menu pred tim battlem..Pls nevite nekdo jak se dostat zpatky na tu hlavni mapu ???:ziped:

Zklamu te ale NEJDE TO... kdyz to sajvnes v menu kdy si dal bojovat tak preds savem je v pravo VELKE WARNING ZE TO NEPUJDE :( Takze je bud musis porazit...a nebo zacit nanovo :(...

Odkaz ke komentáři

lol tam sem ted taky :D fakt porazit nejdou, nastesti sem si to tam neulozil

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

kolik mi toho eště chybí dohrát ???

jsem v tom zlatym chrámu co je na úvodní obrazovce v menu

bojuju s tou tetou malého chlapce(s medvídkem plyšovym)

Je to docela peklo teta si doplnuje každé kolo 130HP, nevim jak na to zatim...

beru do boje žábu + papeže + čaroděje ve fialovym klobouku + johanku + nevim koho doplnit protože všichni jsou naprd...

je něco jak omezit aby každý kolo TETA přestala doplnovat 130HP???? nestíham to do 18kola vymlátit... potřeboval bych tak 20-22kol

JE NĚKDE VYSVĚTLENÍ CO UMÍ JAKÉ KOUZLO???, myslím zelené fialové červené modré

!!!!!!NACOJE zelené CURE??? to jsem nikdy nepoužil!!!!!!! nechápu!!!!

Odkaz ke komentáři

tymJEANNE.JPG

NĚKOLIK DOTAZŮ:

1.Padla tady věta premenovaniesa na drakov . To jako že se můžu přeměnit na draka? KDO může a jak čím.

2 Jaké Skill kameny používáte nejčastěji? Spíše které by neměli chybět u postavy?

3. Colet !!!!!! proč ho dáváš mezi nej postavy??? nenašel jsem v něm to dobréé. V čem má tak nesmírnou výhodu??? To by mě moc moc zajímalo.

4. v čem je síla Marcel + Sky Dart. Na co to používáš???

5. KOLOSEUM to už jsem taky udělal ALE za vytazstvo dostanete paradnu zbran jakou??? nevšiml jsem si že by nějaká přibyla??

6. Jinak pořád mlátim tu TETKU zde: cELOU DOBU DOBRÝ PROCHÁZIM PROCHÁZIM A ZDE ZÁSEK. Hodně doplňuje HP každé kolo (130HP) Potřebuju silnější údery. JAK??? nějaké jaké šutry???

nejdeto1.JPG

Odkaz ke komentáři

Sky Dart je supr kouzlo pac dokaze zranit jakehokoliv protivnika na mape. Muzes se tak zbavit treba magu ;)

Colet - muze se daleko pohybovat, casto uhyba a vraci uder, ma Two Hits - 2 rany v 1 kole, v konecnych fazich hry dal zraneni celkove 500!

Odkaz ke komentáři

nejdeto1.JPG

Zhruba v této fázi hry, by jste měli být dostatečně silní. (viz. první trojitej obrázek)

Je třeba se v této fázi VYCVIČIT na BOJI s drakama, je to ten LEVEL viz obrázek, zakroužkoval jsem to. POUŽÍVEJTE kouzla BLIZARD a FLAME, hodně vám přidaj EXP (až 25EXP). Drak zabírá 3x3kostičky. a při útoku BLIZARD nebo FLAME zasahujete tohoto draka nebo BRAMBORU 5zásahy najednou (tj.5*5=25EXP) takže snadno skočíte na další level. TENTO LEVEL OPAKUJTE NĚKOLIKRÁT!!!!!!, je to trochu nuda, ale vyplatí se BUDETE SILNÍ A KAŽDÝM LEVELEM SILNĚJŠÍ. Pak snadno projdete téměř celou hrou v pohodě na pár tahů!!!!!!! V tom je ta hra taknějak jednoduchá!!!!.

screen1.JPG

Jinak zejtra už to dotahnu mám hodně SCREENůůů, a udělam závěrečné VIDEO.

Na přání potom mohu upnout. Už můžu taky radit. Prošel jsem si všechno.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Pokud to jde tak hraju na bitevnim poli jenom s Johankou a s nikym jinym. 78lvl, 550hp a dmg 400, dvojity utok, regen 100hp za kolo. Kdyz zapnu armlet tak v tahu dam v klidu 4-5 monster na urovni 45 a vys.

I taková taktika jde.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Sice uz je asi halvni manie okolo tyhle hry pryc,ale ja ji ted hraju a nasel sem docela fajn programek..je tam spousta bindu a tak.. nikde sem ho tu nevidel a treba ho nekdo nezna.. tady je link:

http://www.edisk.cz/stahni/96141/Skill_Binder.rar_586.17KB.html

Jinak naprosto super hra..akorat toho casu co to zere :-D

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu