rijak Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Zdravim, rad bych si zahral pc klasiku "X-COM-UFO", mela vyjit i na psx... nasel jsem ji tady : http://www.isohunt.com/torrents/?iht=-1&ihq=ufo+psx jen je mi divny, proc ten soubor ma pripon .EBOOT.. :) thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 protože tuhle příponu maj všechny psx hry třeba? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 ok :), ja zadnou psx hru jeste netahal..tak jsem se bal, aby to nebyl nejakej "vir" nebo tak neco..myslel sem, ze eboot pripona je jen u firmwaru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 ty už jdetě z vyrama na psp někam:-D je to už otravné:-D PS:srry za spam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 neda mi to a nezeptam se..:), mam celkem hafo her na pro psx na pc, hraval jsem je na EPSXE nebo jak se ten emulator jmenuje:), da se to pouzit i na pc(pripona je jina)? a kam se ty psx hry kopirujou?do slozky iso?game150?srry za moji demenci :) p.s. funkci hledat jsem pouzil, ale nejak jsem nic nenasel, krom uploadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 psx hry do PSP/GAME a není to přípona eboot ale pbp ;) jen tak mimo..tenhle x-com mám uploadlej v mým topicu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rijak Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 ok..a daji se pouzit teda hry pro emulator EPSXE?treba tahat s mym pripojenim FFVII znova se mi nechce..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 ano ale musíš si je překonvertovat do PSP formátu ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts