Millo_CZ Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2011 Čau, zajímalo by mě jestli jde stáhnout celý web a s ním i všechny soubory, co jsou na něm... např http://www.styledollz.info Neexistuje nějaký ? Citovat
0 ondrejsetina Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 Otom jsem nic nečetl.Jak hackout web to jo.(Připojit se na cizí router a zjistit heslo a používat zaheslované připojení WiFi.) Možná, ale jde proniknout do toho webu a zjistit přístupové heslo.Tím by jsi mohl změnit nějaké věci které se ti nelíbí . Nebo tak... Začni na hackerských stránkách . Citovat
0 Dark_user Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 ondrejsetina: Promin, ale jdu se ti smát. :D Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 O tom jsem nic nečetl . Jak hackout web to jo . (Připojit se na cizí router a zjistit heslo a používat zaheslované připojení WiFi.) Možná , ale jde proniknout do toho webu a zjistit přístupové heslo .Tím by jsi mohl změnit nějaké věci které se ti nelíbí . Nebo tak ... Začni na hackerských stránkách . Citovat
0 ondrejsetina Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 Hele fakt tomu nerozumím.Smát se můžeš klidně jak chceš.Chtěl jsem jen poradit.Na českých stránkách o hackingu by se otom třeba dočetl. (Pokud to jde)-(Šlo o prolomení webu-opravuje se). :blink2: Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 Wikipedie:Typografické_rady#Mezery u interpunkčních znaků Citovat
0 Millo_CZ Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 hele je stránka (kterou už jsem zmínil nahoře!) na které jsou 100vky malých obrázků a já si je chci rychle stáhnout do pc Nic o hackingu jsem tu nepsal... trolové! @Anonymous_: jediné co umíš je postovat vtipné obrázky co přesně vystihují danou situaci? (Kdyby šlo nadávat adminům tak to bys viděl :D) 3 2 1 FIGHT! Citovat
0 narliza Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 http://lmgtfy.com/?q=website+download+ první odkaz... Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 @Anonymous_: jediné co umíš je postovat vtipné obrázky co přesně vystihují danou situaci?(Kdyby šlo nadávat adminům tak to bys viděl :D) 3 2 1 FIGHT! Ne, taky umim rozdavat bany. Citovat
0 Dark_user Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 @Anonymous_: jediné co umíš je postovat vtipné obrázky co přesně vystihují danou situaci?(Kdyby šlo nadávat adminům tak to bys viděl :D) 3 2 1 FIGHT! Proč by nešlo nadavat adminum? Můžeš nadavat komu chceš, jen za to musis nest nasledky... Citovat
0 ondrejsetina Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 console-forum party. :cheesygrin: Citovat
0 Panther Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 Jinak to nevidim za pokus o urážku uživatelů C-F.net Citovat
0 Dark_user Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2011 console-forum party. :cheesygrin: Citovat
0 ondrejsetina Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2011 ondrejsetina: Promin, ale jdu se ti smát. :D :arrowu: Citovat
Otázka
Millo_CZ
Čau, zajímalo by mě jestli jde stáhnout celý web a s ním i všechny soubory, co jsou na něm... např http://www.styledollz.info
Neexistuje nějaký ?
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.