Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

vraceni penez?

silver

Recommended Posts

Čua 3arc mi dalo ban a nachel sem si overrit ucet ze sem si rpestige hack nedelal...rekli mi ze je ok...cistej ale ze mi nemuzou dat unban ani vratit penize ze to mam dat tam kde sem to koupil...A ptam se jestli mi jrc.cz muze za tu hru vratit penize...(jinak jrc jsou docela svinaci das to tam jako pouzitou hru oni ti daj 600 a prodaj to za 1490,-...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se banu týče myslím, že ti peníze nevrátí zavolej tam a uvidíš. A co se JRC tyče to ti ještě nabídli hodně. Už jsem to tady někde psal za Mafii 2 nabídli 379,- a než si to borcec rozmyslel řekl jsem mu že mu dám 600,- a on ok. Tak pro Mafii šel k prodavači a na mafii cenovka 1559,- fakt masakr kdybych u toho nebyl tak bych nevěřil!

Odkaz ke komentáři

Reklamovani her-

Disk nelze spustit,jiná instalační chyba

Hra má neplatný kód*,Nefunguje Multiplayer (zrusene servery pokud jde o MMORPG)

* to jeste nevim jiste

Za BAN si hold muzes ty a pokud ne tak ti to proste nevezmou reknou vlastni zavineni a dal to neresi

Odkaz ke komentáři

Uz jsi jednou napsal citace Silver:Ty mas asi dost co?Sel jsem do prestige lobby a tam jsem si to nechtene zvysil...uz radsi nepis Dostal jsem Ban na ps3 omylem jsem si tam nahral CFW :D. Prosimte Silver neplet hlavu normalnim lidem co chteji radit.

http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hack Zde je odkaz na tohodle blbecka,co stale breci,ze nic neudelal a pritom to je ****** :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu