silver Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Čua 3arc mi dalo ban a nachel sem si overrit ucet ze sem si rpestige hack nedelal...rekli mi ze je ok...cistej ale ze mi nemuzou dat unban ani vratit penize ze to mam dat tam kde sem to koupil...A ptam se jestli mi jrc.cz muze za tu hru vratit penize...(jinak jrc jsou docela svinaci das to tam jako pouzitou hru oni ti daj 600 a prodaj to za 1490,-...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Co se banu týče myslím, že ti peníze nevrátí zavolej tam a uvidíš. A co se JRC tyče to ti ještě nabídli hodně. Už jsem to tady někde psal za Mafii 2 nabídli 379,- a než si to borcec rozmyslel řekl jsem mu že mu dám 600,- a on ok. Tak pro Mafii šel k prodavači a na mafii cenovka 1559,- fakt masakr kdybych u toho nebyl tak bych nevěřil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Reklamovani her- Disk nelze spustit,jiná instalační chyba Hra má neplatný kód*,Nefunguje Multiplayer (zrusene servery pokud jde o MMORPG) * to jeste nevim jiste Za BAN si hold muzes ty a pokud ne tak ti to proste nevezmou reknou vlastni zavineni a dal to neresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Activison jsou taky sicaci...111100000 jim pisu ze : " i never boost,hack or something like that" a ooni me furt daj link na JD_2020 post ve kterym rika co a jak na bany...a jeste dodaj : bans for boost,hack cant be repeled! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Jestli to dobře chápu BAN si dostal za " boost hack " ( ty tvrdíš opak nepoužíval jsem ho ) tak jediný logický vysvětlení je že máš sdílenou IP a druhý to použil a máte oba po srandě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Uz jsi jednou napsal citace Silver:Ty mas asi dost co?Sel jsem do prestige lobby a tam jsem si to nechtene zvysil...uz radsi nepis Dostal jsem Ban na ps3 omylem jsem si tam nahral CFW :D. Prosimte Silver neplet hlavu normalnim lidem co chteji radit. http://console-forum.net/tema/113728-black-ops-prestige-hack Zde je odkaz na tohodle blbecka,co stale breci,ze nic neudelal a pritom to je ****** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Copak Silver a jeho lži a pohádky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.