Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 mno jo, akorát to chce přeukládat ty obrázky v pořadí tak jak jdou stránky... ;)jo a smekam za námahu grafika...si s tim dal fakt práci ;) a taky super práce rixi, organizace toho všeho a nápad... ;) mno to by bylo asi vše...gj n gw n gl ;) grafika mě mile překvapila...fakt dobrý a dali mi Tigera Woodse na první stranu :wink: to mi fakt udělali radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: To sem mislel na počítači lol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: To sem mislel na počítači lol... jj ok sry :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: To sem mislel na počítači lol... votoč monitor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: To sem mislel na počítači lol... votoč monitor :D Sem debil nechci se nějak chlubit ale já mám otočnej monitor o 90 a 180stupnů sem fakt výmaz LOL LOL a LOL...Ale to už je jedno máím to už v PSP 80) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Ty jo tak to du hned zkusit já si to stáhl do komplu otevřel jednu stránku a ono to bylo na ležato a za boha sem nepřišel jak se to dá otočit fakt dobrá IDEA.PS:Au bolí mě krk...80) Tak otoc PSP :lol: To sem mislel na počítači lol... votoč monitor :Djj třeba ati pro to maj takový tlačítka...nebo klávesový zkratky...ale bacha, sice se votočí obraz ale myš se ovládá pořád stejně - teda bude jakoby pootočené...docela... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 a co mas za Operacni system ? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 a co mas za Operacni system ? :-/winXP pro +nějaký ty modíky samozřejmě (skoro, sem po formátu, teprv instaluju :D)...jinak to otáčení obrazu je součástí catalystů od ati.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Super napad a magazin sa mi velmi paci, skoda ze teraz pocas skuskoveho obdobia budem mat tak malo casu, ale mozno vam niekedy aj prispejem, ked budem moct. Natelogan: len jedna pripomienka, ked pises velkost hry na karte, tak to ma byt asi v MB nie kB. Ale bolo by to fajn keby sa mi na 32MB kartu vosli vsetky hry. Inak dakujem za prijemne pocitanicko. Len tak dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 22, 2005 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 podle me pise kolik zabere orig. hra na karte, savy atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 Aha, tak velke sorry. Ospravedlnujem sa. I tak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2005 sem psal savy :D...iso ripy sou různě velký, podle toho jak sou ořezaný...jinak to sem opisoval obal :D edit: mno pozdě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 1. Ted maji vschni PSPmageri barevne odliseni, chcete i specialni hodnost? :) 2. PSPgameri si muzou pozadat pm o emailovou adresu nick@pspgamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 a to budete delat tyhle magaziny do psp nebo chystate i webzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 chystame i web http://pspgamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 1. Ted maji vschni PSPmageri barevne odliseni, chcete i specialni hodnost? :)2. PSPgameri si muzou pozadat pm o emailovou adresu nick@pspgamer.cz ° :) lol tal to sa mi paci. takze budu mit hodnost psp gamer :P ? ak ehej tak som rad. jo a budu psat recenze i dale pokud budete chciet. PS: posnazim sa abi zaberali vic jak 4 strany :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Dik chlapi...squela praca :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 to R!x.cz: pls nemohli by ste to dat tak aby to slo presne za sebou? mam to nejak poprehadzovane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Chtěl jsem se zeptat jak často bude vycházet tipuju tak 1měsíčně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Chtěl jsem se zeptat jak často bude vycházet tipuju tak 1měsíčně??? jo :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Mohli byste si zjistit distributory PSP her v ČR a obeslat je, určitě by s váma pár spolupracovalo - půjčování her, newsletters na mail, přístup do jejich spešl sekce s uveřejnenejma i neuveřejnenejma screenama a videama... (třeba GTA:LCS u nás distribovala Cenega, která je asi nejpřístupnější) Ale to asi pozdějc až budete mít nějakou základnu "fanoušků" a pár čísel za sebou... fakt to pomáhá - nejste omezený penězma na new hry (a u PSP jakožto konzole ani hardwarem), nikdy nerecenzujete z ripů atd. Na CG máme smlouvy s několika e-shopama a distributorama a v době kdy jsme na CG měli dost času tak to bylo fakt bomba ;) Jenom nápad :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 lidi kdy bude k tomuhle magazínu hotovej web? jinak fakt super........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 fakt skvělý!!!! o tom se mi ani nesnilo :shock: hodně dobrá práce ale chtělo by to korektora-klidně se toho ujmu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2005 Dival jsem se na mail a zatim neprislo hodne odpovedi na soutez, zasu mate dost ale zae na to nezapomente :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.