Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 Dival jsem se na mail a zatim neprislo hodne odpovedi na soutez, zasu mate dost ale zae na to nezapomente :)a kdy bude hotovej ten web k magazinu? Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 pracujeme na nem, nekde tu uz bylo napsane ze v lednu nejpozdejc :) Citovat
Wakusol Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 Dival jsem se na mail a zatim neprislo hodne odpovedi na soutez, zasu mate dost ale zae na to nezapomente :) jo, to je vostrý že je i soutěž-fakt dobrej mag, 1. číslo a hned soutěž o hry! Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 je super ze k tomu bude i web.....uz vim proc milacek fora nadaval na czechpsp.cz :mrgreen: Citovat
will Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 hrozně mě baví recenzovat..ale co až všechno vyrecenzujeme? Co budeme recenzovat pak? Snad výrobci her budou chrlit jednu hru za druhou....... :D Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 pak jedine filmy :D Citovat
Wakusol Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 hrozně mě baví recenzovat..ale co až všechno vyrecenzujeme? Co budeme recenzovat pak? Snad výrobci her budou chrlit jednu hru za druhou....... :D no recenzovat můžeš osto6, ale do jednoho čísla stejně všechny nenarveš :P Citovat
will Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 hrozně mě baví recenzovat..ale co až všechno vyrecenzujeme? Co budeme recenzovat pak? Snad výrobci her budou chrlit jednu hru za druhou....... :D no recenzovat můžeš osto6, ale do jednoho čísla stejně všechny nenarveš :Pdo jednoho numera ne ale za rok jich bude 50.....ale to bude v poho......budeme recenzovat filmy jak říká Rixi :) Citovat
will Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 1. Ted maji vschni PSPmageri barevne odliseni, chcete i specialni hodnost? :)2. PSPgameri si muzou pozadat pm o emailovou adresu nick@pspgamer.cz chceme specialní hodnost....co to bude? Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 jako recenze na filmy by nebyly taky spatny az dojdou hry ale jeste jich mate spoustu.... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 vyborna vecicka :mrgreen: Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 23, 2005 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní.Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. Diky, v dalsim dile se to uz bude poradne kontrolovat, diky za nabidku, az bude web urcite se ozvu :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2005 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní.Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. Diky, v dalsim dile se to uz bude poradne kontrolovat, diky za nabidku, az bude web urcite se ozvu :) jj na web uz vsichni cekame Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2005 no to bude haluz ked bude hotovy web. sa moc tesime... :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2005 a stejne v tom battlefrontu tolik chyb nemam ,nebo sem slepon :) Citovat
Wakusol Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2005 neni to tak strasny, akorat ten Batllefront... :) trosicku to bije do oci, toho si vsimne kazdej, jinak to neni spatny.. :twisted: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2005 co takhle jeste jedno, novorocni cislo? :-)) Citovat
Paxton Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2005 PSP mám jen krátce,ale určitě si časopis co nejdříve prohlídnu.Už se na něj moc těšim.Čtu tu jenom chválu.... :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2005 prece si to nepohanime Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 25, 2005 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2005 no nemam skoro zadnou recenzi, a zitra jedu do rakouska poradne zajezdit na prkne, vratim se a bude silvestr mno takze nejdriv v lednu =)) Ale dalsi recenze by se pomalicku psat mohli :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 26, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2005 Dobrá práce hoši, tento projekt má jistou budoucnost, jen tak dál. ;) BTW, uzávěrka té GTA:LCS soutěže je 20. ledna a to mi bude zrovna 18 - tak to bych měl vyhrát, ne? :lol: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 26, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2005 Mockrát děkuji faaakt super!!!To se vám povedlo. Citovat
Wakusol Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2005 tak myslím že autoři můžou být spokojeni! kam se kouknete tam je někdo chválí, o magazínu všichni mluví v superlativech apod. Prostě všude samá chvála! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.