Guest Anonymous Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2005 [highlight=red:6d4c4977a1]Uvnitr magazinu na Vas ceka soutez o GTA.[/highlight:6d4c4977a1] nemohla by byt nejaka alternativni vyhra? GTA uz mam :oops: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2005 [highlight=red:b77176f659]Uvnitr magazinu na Vas ceka soutez o GTA.[/highlight:b77176f659] nemohla by byt nejaka alternativni vyhra? GTA uz mam :oops: tak budes mat druhé :) Citovat
natelogan Odesláno Prosinec 28, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2005 [highlight=red:aa7c59e88d]Uvnitr magazinu na Vas ceka soutez o GTA.[/highlight:aa7c59e88d] nemohla by byt nejaka alternativni vyhra? GTA uz mam :oops: tak budes mat druhé :)nebo přenech soutěžení méně šťastným jedincům kteří jej eště nemají ;) Citovat
Adamos Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 heeej jen tak dáál..to je paraaada :) :):) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 Magazín zupr !!! Nejde nějak zmanipulovat ta soutěž o GTA? :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 uz aby byl Rix z te dovolene a otevreli se ty stranky Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 Magazín zupr !!! Nejde nějak zmanipulovat ta soutěž o GTA? :) Všechno jde zmanipulovat, jde jen o to znát správné lidi. :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2005 OK, správní lidé ozvěte se a poznáme se :) Citovat
Wakusol Odesláno Prosinec 30, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2005 uz aby byl Rix z te dovolene a otevreli se ty stranky jj, přesně tak, už aby to bylo, jesli budou tak dobrý jako magazín tak to bude skvělý, proč bych si potom měl kupovat ňáký časopisy?! Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 31, 2005 Autor Administrators Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2005 uz aby byl Rix z te dovolene a otevreli se ty stranky jj, přesně tak, už aby to bylo, jesli budou tak dobrý jako magazín tak to bude skvělý, proč bych si potom měl kupovat ňáký časopisy?! Tak uz jsem z5, tak snad nekdy po silvestru vsechno pojede, pokud se podari vsechno dohodnout :) Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2005 "Někdy po silvestru" to taky říkam všem lidem co po mě něco chtěj ;) protože nevim, kdy budu zase schopnej do něčeho píchnout :lol: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2005 To stahování časáku do PSP je good, nedá se odněkud stáhnout ještě nějaký jiný časopis??? nebo třeba knížka? Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2006 tak mame i webovou verzi PRVNIHO cisla, stahujte z prvniho prispevku :twisted: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2006 jo jo fakt dobry a nahodou Batllefront je originalni. Ale fakt ta recenze byla dobra i kdyz s chybama Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2006 vyberte si jakou WWW verzi PSP gamera byste radši :-) všechny tři verze jsou k nalezení u prvního příspěvku já bych to viděl na JPG verzi + tu s animacemi v menu, protože pokud vám jde o místo, fotková verze vypadá úplně stejně jako ta menší www, tak stačí.. a ve verzi s animacemi se můžu vyřádit :D Citovat
DuallHead Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2006 rixi, murphy autorizujte si me pls na ICQ, at se muzeme domluvit na dlasim cisle PSPGameru, jo a tu hodnost bych zmenil asi na redaktor. A chci taky novou emailovou adresu DuallHead@pspgamer.cz! ;-) Citovat
DuallHead Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2006 jinak uz mam pripravenou recenzi na F1 a chci se zeptat, zda udelame i vice sekci-treba novinky, preview (to jsem rixikovi uz poslal), navody atd... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2006 jo lidi pripravujte si nove recenze, at az se Rixcz ozve, aby to bylo pekne v priloze emailu a svistici do novyho cisla PSPgameru!!! :-) navody, postupy, cokoli Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2006 Vazne dobra prace. Aspon k necemu mi bude FW 2.0 :wink: Je to vazne pekny. Mam v PSP dve verze- *.jpg a www s animacema Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 9, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2006 jo lidi pripravujte si nove recenze, at az se Rixcz ozve, aby to bylo pekne v priloze emailu a svistici do novyho cisla PSPgameru!!! :-) navody, postupy, cokoli No já bych klidně udělal návod na GTA:LCS, ale s mou výřečností dost pochybuju, že by se to vešlo na 32MB MemoryStick. :lol: Citovat
poky83 Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2006 bylo to dobre jen tak dal :lol: Citovat
cejdap Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2006 Kdy že končí ta soutěž :?: :oops: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2006 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní.Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. ja rikal ze potrebuju korektora :roll: Tak mi to pošly, já to odevzdam učitelce z ČJ a ta ti tz chyby opravý :D :D :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2006 JE TO VÝBORNÝ POKRAČUJTE LEDNOVÝ ČÍSLO POKUD BUDE TAK UŽ JSE TĚŠIM Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.