FankyZ Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Jo fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 soutěž končí 20.týho :D....mno a doufam že přišlo těch pár mailů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Na první číslo dobrá práce. Pár chybek (hlavně "Batllefront" mě doslova bodal do očí, někdo by to měl číst a kontrolovat), ale jinak perfektní.Dodělejte page, udělejte si bannery a můžu vám hodit reklamu na CzechGamer, tak se o tom dozví víc lidí. ja rikal ze potrebuju korektora :roll: Tak mi to pošly, já to odevzdam učitelce z ČJ a ta ti tz chyby opravý :D :D :D ty tak pšeš hezky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2006 Tak kdo vyhrál? .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 20, 2006 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2006 jeste je cas do pulnoci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2006 jeste je cas do pulnoci :D :shock: :) ........ to by mě zajímalo, kolik lidí tam poslalo mail :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2006 No, asi celkem dost. Pokud výherce už bude GTA mít, tak ho kupuju... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Podvoood, pořád ještě není vítěz, to je celé podplacené nebo to byla jen soutěž na oko. :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 no mně rix říkal že to je datum do kdy se smí posílat odpovědi, ne kdy se to losuje, takže to eště nemusí být, nebo to už je akorát rix eště spí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Podvoood, pořád ještě není vítěz, to je celé podplacené nebo to byla jen soutěž na oko. :( :Dtvuj děda je podplacenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Podvoood, pořád ještě není vítěz, to je celé podplacené nebo to byla jen soutěž na oko. :( :D Se nauc cist :wink: Odpovedi posilejte do 20.1 mas nekde napsany kdy se vybere vitez ? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Tak tady asi většina lidí nechápe srandu... vklidu si vždycky ten příspěvek přečtěte a popřemýšlejte, než něco napíšete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 Já bych řekl, že vylosují ( vyberou ) výherce do dneška a zejtra, tj. Pondělí, to pošlou :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 je to super magazin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 a kolik bude mít pokračování??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.