copaklamo Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Neví někdo kde by se daly na netu najít kódy pro 48h trial na live?? Zkoušel jsem googlit ale bez úspěchu:? .. zítra mám volno,tak bych toho chtěl využít :-) .. díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 pokud máš účet na aukru tak např. zde: http://aukro.cz/xbox-live-gold-na-48-hodin-eu-i-us-jen-129-kc-i1443494997.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Jeden tu mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 pokud máš účet na aukru tak např. zde:http://aukro.cz/xbox-live-gold-na-48-hodin-eu-i-us-jen-129-kc-i1443494997.html To mi přijde tochu drahý ne? Na aukru jsem tyhle 2 denní kupoval za 10kč :D Tohle je cena tak toho měsíčního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 pokud máš účet na aukru tak např. zde:http://aukro.cz/xbox-live-gold-na-48-hodin-eu-i-us-jen-129-kc-i1443494997.html Tak tohle bych za dvoudenní hraní určitě nezaplatil :D .. jinak měl jsem na mysli spíš nějakej web,kam lidi postujou kody zdarma nebo hoodně levně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 tvl 129,- za ubohej 48 live tak to je demence, za tolik si mužes koupit rovnou měsíční gold, a navíc co já vim tak 48h live gold neni ani gold ale je to jen přístup k matchmakingu, prostě k hraní online..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Opravdu si mysliš že ti někdo dá něco zdarma? Tak tohle bych za dvoudenní hraní určitě nezaplatil :D .. jinak měl jsem na mysli spíš nějakej web,kam lidi postujou kody zdarma nebo hoodně levně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 O žádnym takovym webu nevim, ale na aukru se ty kody objevujou často mnohem levnější ... kolem 20,-. Nějaký mam, ale nevim jak na tom jsou s funčkností, vyřešíme to přes PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 O žádnym takovym webu nevim' date=' ale na aukru se ty kody objevujou často mnohem levnější ... kolem 20,-. Nějaký mam, ale nevim jak na tom jsou s funčkností, vyřešíme to přes PM.[/quote']Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 to je strašně krátký na 48hodin:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tak z vlastní zkušenosti na 48h.seto nevyplatí.našel jsem že jeto podobné z 1měsíčním goldem cenově.takže bych radši šel do toho měsíčního...bud si koupit kupon a nebo přes xbox.com já používám měsíční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 48 hodinovej je na nic já mam roční a mam klid, navíc ušetřim o mnoho více než vy... mimochodem už jsi někdy viděl, že by někdo něco dával zadarmo??? a ta aukce byla jen ukázka, že se to tam taky prodává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 tak staci ci zalozit dalsi ucet a mas to na mesic pokud jsi to jeste nevycerpal na konzoli. Jen kdyz koukam, tak vidim, ze se prodava mesicni za asi 190kc zde, ale kdyz to vemu pres xboxlive tak to je za 150, proc? A v dashboardu mam nabidku akcni za 890 na rok, coz se vyplati bych rek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neocar Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Na googlu se dají najít fóra, kde lidi postujou ty kódy,jenže než to stihneš opsat tak je použitej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hele lidi celá tahle téma ztrácí význam, podle mě je to jednoduchý, kupte si tu 48h třeba tady od simeta kterej to tu nabízí v sekci Xbox 360 Prodám za 20kč!! A nebo si hold kupte měsíční nebo roční gold kterej se vyplatí o mnohem víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 kde by se to dalo ? docela by se my hodil aspoň na ty dva dny :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Omg, neviděl jsi co jsem napsal? Tady na foru to prodává SIMETO v sekci X360 Prodám za 20kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Omg, neviděl jsi co jsem napsal? Tady na foru to prodává SIMETO v sekci X360 Prodám za 20kč! Jenomže minimální počet kusů co musíš koupit je 10 :? .. a to už je trošku blbost si tohle kupovat. Tak tu s tím furt nespamuj .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ale aspon budete mít zásobu :D :D 20x10=200 to mi nepříjde tak moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atreYo Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 A co na 3 měsíce trial ? :D http://www.youtube.com/watch?v=VEJlIsBLPT0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.