psp2004 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Ahoj,na youtubu sem vyděl pár videjí kde hrály ps2 nebo pc hry na psp. Nevíte někdo jak to udělat?? Nejraději bych Resident Evil 4....Předem děkuji (skype:snowboardelak) jo a (psp 2004 s 6.20 (flashlý)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Nemuzes skocit na kazdou kravinu na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psp2004 Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 ..... vyděl jsem tam že z toho byla 50% fake ale je to normálně ps2 to psp emulator...faká to ale prostě nevím jak a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Jsou to FAKEs, jenom si natočí PSP jak mačkají tlačítka a potom tam vloží video z PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 NE jde to ale jen přes PSPDISP....a přes to je to dobré hrát...a myslím si že i možná přes to to udělali(myslím verzi PC her...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 PS2 hry na PSP nejdou nijak a naučte se že ISO Loader není flash... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Hej psp 2004 :D ..... ""vyděl jsem tam že z toho byla 50% fake ale je to normálně ps2 to psp emulator...faká to ale prostě nevím jak a kde"" Podle mě jsi to mohl vidět a ne vydět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
psp2004
Ahoj,na youtubu sem vyděl pár videjí kde hrály ps2 nebo pc hry na psp.
Nevíte někdo jak to udělat??
Nejraději bych Resident Evil 4....Předem děkuji (skype:snowboardelak)
jo a (psp 2004 s 6.20 (flashlý))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.