Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

5.50 GEN3 phat nic nespusti .. NIC, nijak


Astahoe

Otázka

Omlouvám se že házím příspěvěk, který už jsme tu dal do jednoho vlákna, ale tohle je myslím vhodnější místo.

Ahoj, prolezl jsem půl internetu, ale nenašel jsem odpověd.

Mám psp 1000 s 5.50 gen 3 (ne final). Jde zapnout, menu, všechno až na to, že neje žádná aplikace. Ne homebrew, ne nic .. UMDčko žádný nemám, tak nevím.

Stalo se to až po flashování přes Hellcat. Jelikož tam ted nic nevidím, tak to nemůžu zkusit přeflashovat. Adresář GAME v něm něco jsme zkoušel, vypánání zapínání všeho možnýho v recovery modu, reset, format karty i flash1 taky. A když chci pustit hellcat z recovery modu, zapne se normálně grafické prostředí a hodí mi to 80010002 (game could not be started)

Tak fakt nevím .. přístup nahrávat cokoli kamkoli mám, ale nic nespustím z pspečka, nebo nevim jak. Za každou radu budu vděčný, brzy to poletí z okna už to řeším dva dny.

jen doplním nemám problém s "data corupted" .. když jdu do menu, je prostě prázdný, jako když by na kartě nic nebylo, ale to není pravda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

potíž je, že nemůžu NIC, absolutně nic pustit .... tudíž ani recovery flasher. To bych zkusil jako první. Dostanu se do menu GENu, tam mi sice nabízí že může spustit GAME-RECOVERY-EBOOT.PNB nebo tak nejak, ale ikdyz to v ty slozce mam, tak se zapne akorat do grafickeho rozhrani a rekne, ze nejde spustit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vytvoř si MMS (třeba pomocí Rains MMS Makeru), baterku si přepni na Pandoru (ve VSH menu - MAKE PANDORA BATTERY) a nahoď CFW znova.

Pandoru pak na normální baterku vrátíš tak, že při zapínání PSPčka s vloženou MMS budeš držet "L" a ve VSH menu vybereš MAKE NORMAL BATTERY.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu