BlooWicek Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Zdravím chci se zeptat jak to je v případě že budu mít CFW ale budu chtít hrát hru po netu?Koupím si jí to je jasný ale nedostanu ban protože mi jede na CFW ? nebo dostanu ban za to že mám prostě CFW i když hraju hru z origo CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 s CFW se na PSN nedostanes tzn hrat po netu nejde a BANy furt nejsou! A pokud budou mely by byt uz jenom za upravu FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlooWicek Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 s CFW se na PSN nedostanes tzn hrat po netu nejde a BANy furt nejsou! A pokud budou mely by byt uz jenom za upravu FW nj ale zase chápej je pravda že ty hry jsou dost drahý být to levnější tak to neřeším takové GT5 a Tekken 6 tě vyjde na 3tis a to je masakeer a to jsou pro mě pecky č.1 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Kde proboha nakupuješ? Tři tisíce snad nestála nikdy žádná normální hra (speciální edice a MMO nepočítám). Ale opět, když si chvíli počkáš, hry se dají sehnat levněji, to GT5 by se dalo sehnat i do 1000 Kč (zběžné prolétnutí, nijak pečlivě jsem se nedíval), použítá možná i méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 nanaki: On myslí obě dohromady, ale ty seženeš tak za 1500 obě :D Bany nejspíš ještě nejsou, ale je to jen otázka času. Úprava FW je proti smlouvě se Sony, kterou jsi odsouhlasil při registraci, takže ti můžou dát banána i za to :) Tzn, na net nelze .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.