BlooWicek Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2011 Zdravím chci se zeptat jak to je v případě že budu mít CFW ale budu chtít hrát hru po netu?Koupím si jí to je jasný ale nedostanu ban protože mi jede na CFW ? nebo dostanu ban za to že mám prostě CFW i když hraju hru z origo CD ? Citovat
Panther Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2011 s CFW se na PSN nedostanes tzn hrat po netu nejde a BANy furt nejsou! A pokud budou mely by byt uz jenom za upravu FW Citovat
BlooWicek Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 s CFW se na PSN nedostanes tzn hrat po netu nejde a BANy furt nejsou! A pokud budou mely by byt uz jenom za upravu FW nj ale zase chápej je pravda že ty hry jsou dost drahý být to levnější tak to neřeším takové GT5 a Tekken 6 tě vyjde na 3tis a to je masakeer a to jsou pro mě pecky č.1 ! Citovat
Nanaki Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 Kde proboha nakupuješ? Tři tisíce snad nestála nikdy žádná normální hra (speciální edice a MMO nepočítám). Ale opět, když si chvíli počkáš, hry se dají sehnat levněji, to GT5 by se dalo sehnat i do 1000 Kč (zběžné prolétnutí, nijak pečlivě jsem se nedíval), použítá možná i méně. Citovat
LegionCZE Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2011 nanaki: On myslí obě dohromady, ale ty seženeš tak za 1500 obě :D Bany nejspíš ještě nejsou, ale je to jen otázka času. Úprava FW je proti smlouvě se Sony, kterou jsi odsouhlasil při registraci, takže ti můžou dát banána i za to :) Tzn, na net nelze .) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.