Domingster Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Zdravím, tak si říkám. Co by udělal Playstation 3, kdyby byla stáhlá hra a já bych jí vypálil na Blue-Ray? Fungovalo by to nebo ne? Jednalo by se o přímou PS3 hru žádné ISO a podobně. Tento dotaz je čistě objektivní. Jentak mě to napadlo. Tak se chci zeptat jestli už to někdo z vás zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 jelikoz vetsina her nefunguje bez vlozeni originalniho BD media se hrou tak i kdyby to slo tak bys potreboval dalsi BD mechaniku k ps3 pro palenou hru (muj nazor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Ja sem neco slyšel že v chine vyviji specialni velko kapacitni disc ktery pujde smazat a zase nahrat z ochranyma prvkama od sony,, jenže je to trestne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 a penezne velmi narocne zatim to nejde a ani se to nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 vypaleny film na DVD funguje,vypalena muzika na CD taky ale BD vypalene a jeste hra myslim ze ne to by pak nebylo potreba jailbreak a podobnych kravin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 a hlavně nějaké DVD s hodně velkou kapacitou které ani neexistuje (alspon myslím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Čistě TEORETICKY by na malé hry (do 8,5 GB) stačilo dvouvrstvé DVD (to PS3 umí ne?), ale jak to pustíte? Museli byste nějak přes CFW apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Někde jsem čet(PS3hax?), že hry na dvouvrstvým DVD by měly jít, ale BD mechanika má pořád ochranu... čet jsem to když nebylo CFW takže to může být jinak, ale stejně se to nevyplatí a je lepší koupit ext.HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 neni cip neni palenka!Na PS2 cip a palenek bylo stovky.Ted jen cekat a doufat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 já jsem samozřejmě zkoušel připojit externí bd mechaniku s vypálenou hrou, problém je, že ps3 zařízení vidí, ale nezobrazí, v okamžiku kdy nějaký filemanager dokáže zobrazit a pracovat s externí bd mechanikou je vyhráno. Vypálený divx filmy na bd mediích fubgují, stejně jako fotky hudba atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Taky by mě tahle problematiky moc zajímala, v práci sem si pořídil BD mechaniku :) Problém je v algorythmizaci ochrany herních disků kterou kontroluje mechanika při vložení disku. Bohužel dodnes neexistuje soft (na internetu se sice píše něco jinýho, ale ty programy jsou scam) kterej dokáže hru zkopírovat i s ochranou. Chtělo by to jako existovalo v začátcích DVDček AnyDVD tak něco podobnýho pro PS3 hry. Bohužel sem nic takovýho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 A kdyby byl program jako AnyDVD akorát že na Blue Ray, tak by se to dalo nebo by to bylo funkční pouze na filmy? Nějak to přece jít musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Kdyby to šlo tak už tu je návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.