sibereus Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj, chci se zeptat, nekolabuje někomu posledních 4-5 dnů PSN? , jde mi o tekkena, pařím li online, po par sekundách mě to vždy vyhodí kvůli ztrátě spojení, mám nervy :censored:. Neví někdo jestli Sony náhodou nedělá nějaká připitomnělá opatření?, nebo co?. Nic jsem s připojením nedělal, tak chyba asi nebude na mé straně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no uplne stejne mi to dela cca tyden u fify 11 kdyz chci s nekym zahrat...... ale jen u nekoho , tak na 50% to je ze se to podari pripojit a hrajem..... nevim co s tym delaji :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Mě v jednom kuse, den co den mi to padá, akorát problém je v tom, že můj internet je strašně nestabilní, a PSN k tomu trochu přidá... trvá to necelý týden zhruba. Padá mi to ale u všechn her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 je pravda ze dokud fungoval DNS trick tak mi bud padlo nebo freezlo konzoly jakejkoliv multiplayer (Original i "neoriginal") treba az na 8mej pokus jsem to rozjel //internet mam stabilni tak asi s tim neco delaj no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 několika lidem z mého friend listu to taky neběží jak má, doufám, že to časem dají do kupy, bez multi. si PS3 neumím představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Zkousej jiste u sebe zase nejake zabezpeceni,nebo past na piraty.Chysta se pry velky 3.60 a v nem zabezpeceni.Tak bacha HACKERI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Pokud nemáš CFW tak si sosni novej FW na PS3 je novej ale ten nebyl povinnej takže se sosá zvlášť :) třeba to přestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Pokud nemáš CFW tak si sosni novej FW na PS3 je novej ale ten nebyl povinnej takže se sosá zvlášť :) třeba to přestane nějak nemůžu nic najít, jaké má označení?, nebo kde ho najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 nějak nemůžu nic najít, jaké má označení?, nebo kde ho najdu? Normálně dej system settings a Update FirmWare ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 to už jsem zkoušel, no nic, budu doufat, že to dají do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 me to i s CFW funguje bez problémů (tedy ted) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.