toki100 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 prosim vas proč v call of duty jsem přešel 50 level a jak to jdee znovu od 1 zase tak mi to nechce naskočit a mam furt 50 chybi mi něco nebo msimě něco stahnout nebo jak oni tak maji vlastně jako kdy by 65 třeba že ale jde to zas po 50 od 1 help:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 nějak jsem úplně nepochopil tvůj dotaz resp. takovou slovní slátaninu - kdo to má luštit... ostatně pokud se v tomto necháváš inspirovat u "svého avatara" neni se cemu divit. zkus svůj dotaz prosím jinak formulovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 musis si aktivovat Prestige level 1, vymaze sa ti uplne vsetko okrem nejakych skore a zacinas od zaciatku... tu je to blizsie popisane: http://console-forum.net/tema/114654-cod-black-ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 no on to pochopil dik moc jo už jsme to udělal je to nanic že se to všecko smaže kura ale nevadi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
prosim vas proč v call of duty jsem přešel 50 level a jak to jdee znovu od 1 zase tak mi to nechce naskočit a mam furt 50 chybi mi něco nebo msimě něco stahnout nebo jak oni tak maji vlastně jako kdy by 65 třeba že ale jde to zas po 50 od 1 help:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.