witaHavr Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Mám otázku který CFW pro PS3 s 3.55 je v tuto chvíli nejlepší,nemam problemy,bricky,zaseky atd.??? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ja osobne mam kmeaw 3.55 a jsem naprosto spokojen. U waninkoko 3.55 v1 jsem mel caste "freezy" konzole. Ted uz konecne je vse v poradku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ganyb Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 problemy maji vsechny, tedy aspon nejake muchy se najdou. CFW ktery by jel bez zavahani, ten jeste asi neni. Zatim nejlip vychazi KMEAW, nema problemy s instalaci homebrewu ( PKG souboru ) a vubec...vetsina homebrew atd. je spise s prednosti pro KMEAW. Co je pouzitelne, jsou jen dva...tedy Kmeaw a Waninkoko. Zbytek jako Geohot atd. je k nicemu. Nejlepe to poznas, kdyz v praxi vyzkousis oba, tedy Kmeaw a Waninkoko v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 ja som na kmeaw ako je pravda že občas sa stane že zamrzne ale inak ide ako má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Mám otázku který CFW pro PS3 s 3.55 je v tuto chvíli nejlepší,nemam problemy,bricky,zaseky atd.???
Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.