witaHavr Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Mám otázku který CFW pro PS3 s 3.55 je v tuto chvíli nejlepší,nemam problemy,bricky,zaseky atd.??? Dekuji Quote
0 RadaR Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 ja osobne mam kmeaw 3.55 a jsem naprosto spokojen. U waninkoko 3.55 v1 jsem mel caste "freezy" konzole. Ted uz konecne je vse v poradku ;) Quote
0 ganyb Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 problemy maji vsechny, tedy aspon nejake muchy se najdou. CFW ktery by jel bez zavahani, ten jeste asi neni. Zatim nejlip vychazi KMEAW, nema problemy s instalaci homebrewu ( PKG souboru ) a vubec...vetsina homebrew atd. je spise s prednosti pro KMEAW. Co je pouzitelne, jsou jen dva...tedy Kmeaw a Waninkoko. Zbytek jako Geohot atd. je k nicemu. Nejlepe to poznas, kdyz v praxi vyzkousis oba, tedy Kmeaw a Waninkoko v2 Quote
0 Schimpy Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 ja som na kmeaw ako je pravda že občas sa stane že zamrzne ale inak ide ako má. Quote
Question
witaHavr
Mám otázku který CFW pro PS3 s 3.55 je v tuto chvíli nejlepší,nemam problemy,bricky,zaseky atd.???
Dekuji
3 answers to this question
Recommended Posts