Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
můžeš sem hodit přímo link ?? Jinak ono jak říkám ikdby byl na "low" na velké FULL HD to vůbec nevadí

Jasně uvidíme :-) Odkaz na ten článek je hned na první strance, ale dámti ho znovu http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/jak-vypada-crysis-2-na-pc-gameplay-screeny-fps-/clanek.A110213_120039_bw-zurnal-pc_osk.idn předposlední věta toho článku.

Odesláno
Presne presne...a co ja vim...a ze vim :D tak to vypada jeste lip nez crysis 1 na high :)

tak to nevím, kde jste na to přišli, hráli jste crysis 1 na fill hd při high detailech a AA na 8? mi to ani 4jádro a ati hd 5770 4Gb ram neutáhla, až když jsem dal AA na 2x a detaily dvojky se s 1 nemůžou srovnávat, 2 je mnohem lépe nasvícená a celkově líbivější, ale detaily nemá jako 1 ani náhodou... proto ani jednička pořádně nejede i na lepších sestavách (PC). pochybuju, že 2 na xboxu bude taková jako jako 1 na pc, jo možná ano, ale 720p detailech, ne ve full hd

Odesláno
tak to nevím, kde jste na to přišli, hráli jste crysis 1 na fill hd při high detailech a AA na 8? mi to ani 4jádro a ati hd 5770 4Gb ram neutáhla, až když jsem dal AA na 2x a detaily dvojky se s 1 nemůžou srovnávat, 2 je mnohem lépe nasvícená a celkově líbivější, ale detaily nemá jako 1 ani náhodou... proto ani jednička pořádně nejede i na lepších sestavách (PC). pochybuju, že 2 na xboxu bude taková jako jako 1 na pc, jo možná ano, ale 720p detailech, ne ve full hd

Jo hrali jsme...nebo ja aspon ja...(na jinym PC) a hral jsem i Crysis 2 na fullHD a je mezi nima velkej rozdil...taky nesmis zapominat ze je to jen Beta..a spousta textur tam nemusi bejt takova jaka bude ve finale(viz fakt shit klavesnice ve hre) protoze zmena z Gamer na Hardcore neni skoro vubec videt...aspon ne tak hrozne ja u 1ky...a detaily jsou teda daleko lepsi nez u 1(pokud vis co jsou detaily)a nepletes si je s texturama(ktery jsou zatim o proti 2Bete) lepsi v 1ce

Odesláno
to jo .. to jsem nevědel .. díky moc ... jsem nováček tak to ještě moc neznám .. jinak už to asi nikde neseženu jo ? že by to třeba někdo někam uplodnul ze svého xka ...

sehnat to můžeš, ale jaksi ty servery, kde se to hrálo už jsou nefunkční. nechci rýpat, ale já v životě žádnou hru jak na pc multiplayerově tak na xbox live nehrál, ale tohle si domyslet umím! jaký by to mělo smysl, kdyby to vývojáři dovolili a nikdo by to pořádně nekupoval, když je to přece zadara :D

Odesláno
Demo Crysis 2 bude opět k dispozici 1.3 jak pro PC tak pro Xbox-360. PS3 verze bude k dispozici až později. Toto demo bude už stažitelné na pořád ( nebude časově omezené jako původní BETA pro Xbox 360 ).

Viz. http://www.ea.com/cz/crysis-2/blog/multiplayerove-demo-crysis-2-vyjde-1-brezna

Tak to je skvělá zpráva, zase mi to trochu pomůže přečkat do 22.3 :D Ještě teď si vzpomínám, jak mě to zasáhlo, když jsem přišel s očekáváním domů a demo mi ohlásilo, že už není aktuální :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu