DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 U xka mas v zakladnim nastaveni konzole zapli autoaim... Citovat
Deli Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Co? fakt?A proč to teda de i ve hře nastavit? Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Proste je to uzivatelsky privetive, ale jinak mas prednastaveny autoaim u kazde hry (predpokladam ze to podporuji vsechny vetsi multaky) a nekdy je to sakra znat, viz. treba CoD... Citovat
Deli Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 No a jakej je teda důvod to vypnout v tý hře?A v konzoli to vypnout jde?Ani bych teda nevěděl kde jestli jo.... Citovat
Assassin Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Vždyť to ani nefunguje....nevidím žadný rozdíl jak v zapnutém tak vypnutém Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Vždyť to ani nefunguje....nevidím žadný rozdíl jak v zapnutém tak vypnutém Tak ono jestli jsi dobry a miris rovnou na telo, tak to asi nepoznas.... příklad autoaimu v Halo... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Lidi, ještě 23. dní a crysis 2 je venku! Hooray !!!!!! Citovat
Deli Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 No a de to vypnout v tý konzoli? Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 No a de to vypnout v tý konzoli? Jde, ale asi neni treba jestli to jde vypnout v menu... Citovat
Deli Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 No a jak se to jako dělá když jsou nějaký turnaje třeba?to jako někdo to může mít zapnutý? Citovat
ctverec23 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 tak jsou různé módy hry, do některých tě to s auto aimem ani nepustí... jinak hraju na pc s X ovladačem a čekal jsem, že budu naprosto bez šance proti myším s klávesnicí... a ono né :wohow: 8) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 tak jsou různé módy hry, do některých tě to s auto aimem ani nepustí...jinak hraju na pc s X ovladačem a čekal jsem, že budu naprosto bez šance proti myším s klávesnicí... a ono né :wohow: 8) Tenhle prezitek ze klavesnice s mysi je lepsi nez gamepad nechapu... opravdu dobri hraci se smele vyrovnaji pckarum...chce to jen zvyk, ja si zvykl na gamepad tak, ze ikdyz jsem hral Black Ops na pc, musel jsem si zapojit Gamepad.... Jinak nekteri tvrdi ze na nektere veci, treba na sniperovani je gamepad dokonce lepsi, ja toho nazoru nejsem, ale verim ze to neni vyznamny rozdil. Jinak pri turnajich se asi autoaim nepovoluje, na druhou stranu i hrat s autoaimem vyzadauje skill a kdyz s nim hraji vsichni tak je to jedno....uprimne treba nevim jak je to MLG... Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Tak di s gamepadem hrát ESL... Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Trochu jsem patral a s prekvapenim jsem zjistil ze treba v takovem halo NEJDE autoaim a "magnetismus" vypnout, ikdyz si v xboxu nastavite vypnuti autoaimu, nepomuze to, alespon jsou tak vsichni na stejne urovni, ale pravda je ze autoaim kolikrat vic zneprijemnuje zivot nez pomaha....kolikrat se mi v halo stalo ze jsem vystrelil do prazdna, protoze se mireni hnalo za jinym hracem, zmeny a pohyby jsou to sice male, ale jsou situace, kdy vas to opravdu muze po******.... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Hele lidi trošku mi jde z hlavy proč tohle řešíte v sekci|v témě Crysis 2, připadá mi to jako off-topic, ale to je jedno :D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Hele lidi trošku mi jde z hlavy proč tohle řešíte v sekci|v témě Crysis 2, připadá mi to jako off-topic, ale to je jedno :D Jo je to OT jako krava, ale nekdo tady ve spojeni s tim crysis nadnes...tak jsem to chtel trosku uvest na pravou miru (a trochu udelat reklamu halo) Citovat
Valentino Rossi Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Tak ja doufam,jak se tu nekdo ptal na ap 2.5 ze to resit nebume muset kdo uz ma lt+.myslim si ze ochranu to bude mit... Jak to vyjde,prejedeme to pres abgx a ubidime :-) Citovat
JuRaCZ Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 tak je to venku, uz nekdo zkousel? Citovat
gunzie Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Cekam na linky z lodafiles,nevite kdy uz bude spustena download sekce na tomhle forum. Citovat
FeebeE Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Crysis 2 vyšlo na x360! A podle abgx360 neobsahuje AP25! :) Citovat
onefootman Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Cekam na linky z lodafiles,nevite kdy uz bude spustena download sekce na tomhle forum. jo uz je to radsi pryc Citovat
kytt Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Čoveče asi to není dobrej nápad házet sem linky když sekce je uzavřená ,stačí trochu hledat a na jinych forech se to najde . Tak to má jen wawe 11 Citovat
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Hmmm takze mi to se starsim dashem 611 tusim nepujde bo? Citovat
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Sice si koupím origo mam jí i předobjednanou ale doufám že tam nebude ten stupidní online pass.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.