DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 Presne tak, vse je o sile zvyku, pokud uz hrajes na xboxu nejaky ten cas, na mys si ani nevzpomenes, ikdyz hraju obcas na PC, vetsinou zapojuju gamepad... Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 1) FeebeE: Klaveska a mys nejsou nejlepsi. Je to jen o sile zvyku. Ja jsem nejprve dohral Xkovu verzi a ted jen pro srovnani zkousim PCkovou a ten gamepad mi fakt chybi... 2) ty easter eggy jsou fun made... staci si cist komenty k videim... Dekuju ti, at mi konecne verej ty blbci ze jsem to zkousel a nejde to! Citovat
Dais Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 Nvm jak v Xbox verzy, ale na PC tam ten Easter Egg je (pred par minutama jsem to zkousel). Citovat
xRay Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 To je pak divny... Protoze na youtube je tech videi spousta a v kazdem je jina pisnicka... Citovat
snake33 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Fakta: Crytek opravdu na enginu zapracoval a i na konzolích vypadá hra dobře. Oproti počítačové verzi jí ale schází plno efektů. Má menší počet zdrojů světla, menší počet objektů (chybí odpadky, stromy,...), slabé textury, absence HDR a bloom efektu. Jinak dnes jsem hrál a na nejlehčí optížnost je to pro mě těžký jako p.r.a.s.e. :D Citovat
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Fakta: Crytek opravdu na enginu zapracoval a i na konzolích vypadá hra dobře. Oproti počítačové verzi jí ale schází plno efektů. Má menší počet zdrojů světla, menší počet objektů (chybí odpadky, stromy,...), slabé textury, absence HDR a bloom efektu.Jinak dnes jsem hrál a na nejlehčí optížnost je to pro mě těžký jako p.r.a.s.e. :D Těžký ? To si děláte srandu lidi? Vždyt ja to hraju na supersoldiera a zatím mám 15/19 misí hotových, a zdá se mi jako bych hrál na obtížnost Hardened v Call of Duty.... Lidi musíte se naučit používat neviditelnost :) Citovat
Dunky Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Těžký ? To si děláte srandu lidi? Vždyt ja to hraju na supersoldiera a zatím mám 15/19 misí hotových, a zdá se mi jako bych hrál na obtížnost Hardened v Call of Duty.... Lidi musíte se naučit používat neviditelnost :) Boha neřeš furt každou sračku :roll:,jseš borec no Citovat
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Borec? Jsem možná trochu lepší v FPS hrách ale tohle je primitivní :) Však stačí zapnout neviditelnost a pomaličku se mezi nepřátelema projít a hned to máte, co je na tom těžkýho? Citovat
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 To si to clovek koukam vylozene uzije :) Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 No bez viditelnosti by si to neudelal ani na easy. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Ale cekal jsem ze to super takticke vyuziti nanoobleku bude spocivat v necem jinem, nez jen zapnout nanooblek a celou lokaci prejit :D Citovat
Gerrapa Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 No bez viditelnosti by si to neudelal ani na easy. Děláš si srandu :D no jestli je ti 8 let a nedosáhneš na klávesu nebo neuneseš gamepad tak se nediv :D já to jedu na tu předposlední težkou úroveň a dávám si to i bez neviditelnosti :D. Když sniperuju a snažim se oblast co nejvíc vyčistit než přejdu na boj z blízka tak ji použiju, ale když to du vykosit zapnu armor, vytrhnu nejbližší kulomet z auta a kosim je hlava nehlava:D. Citovat
Johny-malina Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Jak se pls vytrhne kulomet z auta ?? Citovat
Krabbio Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Borec? Jsem možná trochu lepší v FPS hrách ale tohle je primitivní :) Však stačí zapnout neviditelnost a pomaličku se mezi nepřátelema projít a hned to máte, co je na tom těžkýho? Jo a FIFU a FORZU hraješ taky s neviditelnosti?? :-D Citovat
Gerrapa Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Pokud máš xbox verzi tak vlezeš na auto dáš křížek aby sis sedl za kulomet a pak zmáčkneš pravej joystick a on ho vyškubne Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Rockyzz : Fakt sranda si dat neviditelnost a chodit mezi nepratelama to je fakt prdel .... :dozey: Citovat
Gerrapa Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Ježiš marja kdo mluví o srandě přečti si celej rozhovor a nekomentuj jendu věc... to co napsal se vztahovalo k tomu, že sem nějaký mimino napsalo, že mu to nejde ani na easy což osobně taky nechápu tak aby použil neviditelnost, když mu to nejde. Citovat
xRay Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 No, je taky pravda ze kazdy ma jiny styl hrani. Ja byl vice stealthovej ale kdyz uz byla vetsi prestrelka tak armor up a kosit jednoho po druhem... V Crysisu naopak jsem byl speedovej a armor. Stealth jsem tam skoro vubec nepouzival... A prave v tom je krasa obleku. Kazdy ma moznost si VYBRAT jak tu hru projde... Jestli bude Stealth Ops tak at bude. Jestli bude Rambo Style, proc ne, byla to jeho volba... Takze o oblecku se tady nehadejte, je to uzasna hracka ktera sedne kazdemu. Popravde sem si ted vzpomnel na DeusEx, ve kterem hrac mel taky takove moznosti vyberu. A ta hra se dala dohrat mnohymi ruznymi zpusoby. Citovat
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Tak Crysis 2 dokončeno na Supersoldiera, doba hraní: 6 hodin a 17 minut (+ ted jsem si ještě zahrál 4 fun jednu misi na easy) takže časově je ta hra docela sklamání 6 hodin na nejtěžší obtížnost, to neni moc ale jako hratelnost super, grafika úplně pecková a příběh je taky skvělej.. Za mě 8/10 hodnocení co se týče Singlu :) Rockyzz : Fakt sranda si dat neviditelnost a chodit mezi nepratelama to je fakt prdel .... :dozey: Nějakej problém???? Jo a FIFU a FORZU hraješ taky s neviditelnosti?? :-D Co je tohle za dmtní dotazy ?.... Citovat
LuK4SO Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 jinak já mam hotovo na veterána 19/19 a na supervojáka mam zatím 6/19 a rozhodně to nedělám tím stylem že bych se propližoval neviditelností mezi nepřáteli prostě je střílím :) Citovat
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 A achievment ok nebo stejny problem jako mel Umberto? Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Operace Flashpoint 1 dávala hráči úúúúžasnou volnost... kdo nehrál nepochopí... Táto Medvěde! Citovat
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 A achievment ok nebo stejny problem jako mel Umberto? To se ptáš mě nebo? Pokud mě tak já to měl úplně v pohodě, bez problému, dohrál jsem hru a dostal jsem 3 ajchy (první za dokončení hry, druhej za dokončení na supersoldiera a třetí za dokončení na veterána) Operace Flashpoint 1 dávala hráči úúúúžasnou volnost... kdo nehrál nepochopí... Táto Medvěde! Aáááh starý dobrý časy z OF1 :) To si dobře pamatuju, vždy jsem z bratrancema stavěli v map editoru nějaký mapy, většinou jsme opevnovali město, a nastavily trasu nepřátel at na to útočej a mi to musíme ochránit, to byla pecka :) OF1 je opravdu jedná z nejlepších her co znám co se týče takovejchle klasik :) Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Rockyzz : 6 hodin jo ? No jo vlastne sulinek s neviditelnosti to cele probehl :lol: Zajmalo by me kolik si jich zabil za celou hru ... 7? Citovat
rockyzz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 Rockyzz : 6 hodin jo ? No jo vlastne sulinek s neviditelnosti to cele probehl :lol: Zajmalo by me kolik si jich zabil za celou hru ... 7? Celé jsem to neproběhl ale asi půlku situací ano, nechtěl jsem se tam 15 minut s*át z 20 mimozemštanama :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.