Fenix1468622475 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 No s tim enginem bych byl opatrnej a hlavne u RAGE na konzolich :) ja myslim ze budete zase prekvapeny..jak to bude vypadat...bohuzel dnesni hry na PC trpi tzv konzolovym portem...tudiz to vypada defakto stejne na vsech 3 platformach jen jsou tam nejakej zmeny(krom PC ktere ma jako vzdy lepsi textury)Jinak ke Crysisu...podle me jedna z nejlip optimalizovanejch her na PC(rozjed na notebooku plynule)sice 800x600 ale i tak :) btw ja to dohral za 8:13 na toho supersoldiera... a jeden velkej otaznik...??? MUZETE mi kdokoliv rict...jakej je sakra rozdil mezi nastavenim HRAC?a EXTREM??protoze mam moznost vyzkouset a zadnej rozdil mezi tim na PC neni....krom ostrejsich textur na PC a lepsiho FPS to totiz vypada vsude stejne :-O .....ale jinak myslim ze na to jako to vypada...a beha...no myslim ze ja bych dal 11/10 :) Podle mě nam konzole ještě ukažou viz tema na konzolistoj ... http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=lionhead-pracuje-na-novem-enginu-pro-xbox-360-163937&sekce=novinky ... a pár ukázet se s rage objevilo a mam dojem že šlo o konzolovou verzy a vapadala povedeně Citovat
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Není tak uplně pravdou že to musí bejt zasadně na dalši generaci , i tenhle engin není 100procentně optimalizovanej a určitě ještě nějakou rezervu má :D Samozřejmě o nové generaci konzolí se tedka nemá smysl bavit , když maj vyjít za 2 až 3roky dej me tomu ... Třeba Engin z Rage vypadá dost našláple a na tehle generaci konzolí má prej běhat na 60 snímkách ... Samozřejmě o PC verzy se zde nemužeme bavit ale na kozolové verzy docela slušné ... Proto si myslím že CryEngin nám ještě ukáže v budoucu co tahle generace umí přeci jen je to jeho premiera na konzolích , a doufám že to není zaroveň dernierou Codename Kingdoms od Cryteku by s CryEngine3 mel z xboxu vyzdit maximum, ale takovejch uz bylo vic :) Citovat
xRay Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Jo, Crytec pouziva slovicko "Maximum" docela frekventovane :D:D Citovat
DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2011 Bohuzel neni jediny, a z tech vsech to naplnuje nejvic....a na Codename Kingdoms jsem zvedavej, prej to mam xbox vyuzit asi 95 procent..uz Crysis 2 je nadherne, tak si to predstavte :) Jen mi ke Cryteku nesedita fantasy, kdyz se podivate na jejich tvorbu.. Citovat
xRay Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 s timhle mas pravdu... Sice mi schazi PS3 verze na porovnani. Ale muzu rict ze i na Xku to vybqda nehorazne krasne... se zatizovanim stroju u Pc meli naprostou pravdu... ten muj u Crysisu mel jeste rezervy a u Crysisu 2 uz mi hrabe z posledniho. Ja bych se ohledne Codename Kingdims nebal. Jesti umi udelat nadherne scifi, dokazou i udelat nadherne fantasy... Citovat
Cartman13 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Souhlasim, že Crysis 2 je skutečně moc pěkně zpracovaná hra, ale i přes tu všechnu chválu co tady jiní vyjádřili, jí musim trochu shodit. Jsem už skoro u konce hry a musim tedy říct, že se mi občas stane, že třeba zastřelim nějakýho vojáka či mimozemšťana a ten umře zaseknutej v nějakym objektu jako kdyby jím procházel a nebo i při přestřelce se stane, že nějaká postava skončí zaseknutá o něco a nepohne se dál. Takže celkově chci říct, že i tady se najdou nějaký mouchy, což je logický při tak rozsáhlej hře. Citovat
Peter_King Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Souhlasim, že Crysis 2 je skutečně moc pěkně zpracovaná hra, ale i přes tu všechnu chválu co tady jiní vyjádřili, jí musim trochu shodit. Jsem už skoro u konce hry a musim tedy říct, že se mi občas stane, že třeba zastřelim nějakýho vojáka či mimozemšťana a ten umře zaseknutej v nějakym objektu jako kdyby jím procházel a nebo i při přestřelce se stane, že nějaká postava skončí zaseknutá o něco a nepohne se dál. Takže celkově chci říct, že i tady se najdou nějaký mouchy, což je logický při tak rozsáhlej hře. To já mám jiný problém se Cryenginem 3 .. dostala se mi do rukou PC verze .. samozřejmě jsem jí zkusil tak že jsem jí dohrál, ale co mi dost vadilo že mi to v jakémkoliv nastavení grafiky dělalo to, že protivníci když střílejí do zdi tak trajektorie kulky byly vidět modrou čarou a procházely i přes všechny předměty a zdi. Říkal jsem si že je to zřejmě obtížností, dal jsem nejvyšší obtížnost dělalo to stále. Tak mě to naštvalo a sehnal jsem si Xbox verzi a ejhle tam mi to dělá to samé. Prostě hrůza když na vás střílí čtyří protivníci a skrze všechno lítaj modrý čáry. To je hnus. Dělá to i po posledním patchy tak nevím kde je chyba. Citovat
th0ca Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Logicky, nebo jen vyvojari nestihali termin vydani, tak je tam docela dost bugu. =) Snad to opravi patchem. Citovat
Peter_King Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Logicky, nebo jen vyvojari nestihali termin vydani, tak je tam docela dost bugu. =) Snad to opravi patchem. To znamená že to máte i vy ? Protože když jsem se o tomhle problému bavil na jiném foru tak mi tři lidi říkaly že nic takového nemají a nikdo se neozval se stejným problémem. Citovat
th0ca Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 ja reagoval spis na ten prispevek pred tebou, ale ono to pada do stejne skatule vsechny tyhle bugy. Hlavne nejlepsi je, ze vsechny konzole jsou teoreticky stejne ( v ramci PS3 a XBOX360) a jednomu neco hra dela, druhymu ne )=( to je dobry no ... Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 To já mám jiný problém se Cryenginem 3 .. dostala se mi do rukou PC verze .. samozřejmě jsem jí zkusil tak že jsem jí dohrál, ale co mi dost vadilo že mi to v jakémkoliv nastavení grafiky dělalo to, že protivníci když střílejí do zdi tak trajektorie kulky byly vidět modrou čarou a procházely i přes všechny předměty a zdi. Říkal jsem si že je to zřejmě obtížností, dal jsem nejvyšší obtížnost dělalo to stále. Tak mě to naštvalo a sehnal jsem si Xbox verzi a ejhle tam mi to dělá to samé. Prostě hrůza když na vás střílí čtyří protivníci a skrze všechno lítaj modrý čáry. To je hnus. Dělá to i po posledním patchy tak nevím kde je chyba. Kamo tohle je funkce NANO obleku , je jich tam celkem 12 a tohle ma označení tuším Tracker ... Vypeneš to tím že si vlezeš do menu nastavení NANO Obleku (je to tam jak upravuješ zbraň tak ten druhý interface ) a u xboxový verze je to pod tlačítkem A , je to první možnost ... Citovat
Peter_King Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Kamo tohle je funkce NANO obleku , je jich tam celkem 12 a tohle ma označení tuším Tracker ... Vypeneš to tím že si vlezeš do menu nastavení NANO Obleku (je to tam jak upravuješ zbraň tak ten druhý interface ) a u xboxový verze je to pod tlačítkem A , je to první možnost ... To si děláš srandu ? :D no to musím vyzkoušet Citovat
Umberto Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 To si děláš srandu ? :D no to musím vyzkoušet přesně tak to je, zmáčkni na gamepadu BECK a objeví se ti ruka s možností obleku, jak sbíráš ty vzroky z alienů tak za to si potom můžeš dělat jednotlivá vylepšení. Citovat
Gerrapa Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Já sem včera šel po jednom šmejdovi no a místo toho aby se kryl tak skočil vedle a proskočil stěnou, no a vyběhl jinde ze stěny :D Citovat
th0ca Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Já sem včera šel po jednom šmejdovi no a místo toho aby se kryl tak skočil vedle a proskočil stěnou, no a vyběhl jinde ze stěny :D to byl ninja =) Citovat
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Tak co, to tu je v česku jen 5 lidí co to hraje po XLIVE? Kdo to hraje tak se prosím napište do topicu hráčů Crysis 2 v sekci XLive, by jsme mohli konečně dát nějakou velkou akcičku ne? Citovat
th0ca Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 ne, spis jen 5 lidi hraje na Xboxu 360 =) vsichni ostatni maji PS3 :P Citovat
Butterflyy14 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 ps3 verze je hrozna =D jak sp tak mp (framerate) to rikam ja pskar =D a to je neco =D Citovat
medvidek Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 já jsem s ps3 verzí MAXIMUM spokojenej... těšim se na opravné patche Citovat
kvasa Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Když už jste u těch bugů...komu se povedlo propadnout pod mapu?:) Dokonce je to rozděleno na nějaký dva stupně:) Napřed dopadnete na něco tvrdýho, a po pár nachozených km a zjišťování úniku se dá propadnout ještě níž do tak kříšťálové vody, že nejde ani vidět...ale stalo se mi to zatím jen jednou. No dvakrát, ale na tom samým místě:) Citovat
Umberto Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Tak co, to tu je v česku jen 5 lidí co to hraje po XLIVE? Kdo to hraje tak se prosím napište do topicu hráčů Crysis 2 v sekci XLive, by jsme mohli konečně dát nějakou velkou akcičku ne? Tak to máš hodně divný já hraju pořád s čechama, a je jich tu vždy dost , takových 15 lidí (CZ) jsem so přidal do přátel díky C2. Citovat
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Tak to máš hodně divný já hraju pořád s čechama, a je jich tu vždy dost , takových 15 lidí (CZ) jsem so přidal do přátel díky C2. Vím že nás bude víc ale myslim tady na CF... Skoro nikdo do toho topicu nenapsal asi jen 5 lidí tak pokud někoho znáš tak ho tam napiš třeba..... Citovat
Butterflyy14 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 já jsem s ps3 verzí MAXIMUM spokojenej... těšim se na opravné patche opravny patche ?? oni nejaky budou ??? --" Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.