Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
No s tim enginem bych byl opatrnej a hlavne u RAGE na konzolich :) ja myslim ze budete zase prekvapeny..jak to bude vypadat...bohuzel dnesni hry na PC trpi tzv konzolovym portem...tudiz to vypada defakto stejne na vsech 3 platformach jen jsou tam nejakej zmeny(krom PC ktere ma jako vzdy lepsi textury)

Jinak ke Crysisu...podle me jedna z nejlip optimalizovanejch her na PC(rozjed na notebooku plynule)sice 800x600 ale i tak :) btw ja to dohral za 8:13 na toho supersoldiera...

a jeden velkej otaznik...???

MUZETE mi kdokoliv rict...jakej je sakra rozdil mezi nastavenim HRAC?a EXTREM??protoze mam moznost vyzkouset a zadnej rozdil mezi tim na PC neni....krom ostrejsich textur na PC a lepsiho FPS to totiz vypada vsude stejne :-O .....ale jinak myslim ze na to jako to vypada...a beha...no myslim ze ja bych dal 11/10 :)

Podle mě nam konzole ještě ukažou viz tema na konzolistoj ... http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=lionhead-pracuje-na-novem-enginu-pro-xbox-360-163937&sekce=novinky ... a pár ukázet se s rage objevilo a mam dojem že šlo o konzolovou verzy a vapadala povedeně

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Není tak uplně pravdou že to musí bejt zasadně na dalši generaci , i tenhle engin není 100procentně optimalizovanej a určitě ještě nějakou rezervu má :D Samozřejmě o nové generaci konzolí se tedka nemá smysl bavit , když maj vyjít za 2 až 3roky dej me tomu ... Třeba Engin z Rage vypadá dost našláple a na tehle generaci konzolí má prej běhat na 60 snímkách ... Samozřejmě o PC verzy se zde nemužeme bavit ale na kozolové verzy docela slušné ... Proto si myslím že CryEngin nám ještě ukáže v budoucu co tahle generace umí přeci jen je to jeho premiera na konzolích , a doufám že to není zaroveň dernierou

Codename Kingdoms od Cryteku by s CryEngine3 mel z xboxu vyzdit maximum, ale takovejch uz bylo vic :)

Odesláno

s timhle mas pravdu... Sice mi schazi PS3 verze na porovnani. Ale muzu rict ze i na Xku to vybqda nehorazne krasne... se zatizovanim stroju u Pc meli naprostou pravdu... ten muj u Crysisu mel jeste rezervy a u Crysisu 2 uz mi hrabe z posledniho.

Ja bych se ohledne Codename Kingdims nebal. Jesti umi udelat nadherne scifi, dokazou i udelat nadherne fantasy...

Odesláno

Souhlasim, že Crysis 2 je skutečně moc pěkně zpracovaná hra, ale i přes tu všechnu chválu co tady jiní vyjádřili, jí musim trochu shodit. Jsem už skoro u konce hry a musim tedy říct, že se mi občas stane, že třeba zastřelim nějakýho vojáka či mimozemšťana a ten umře zaseknutej v nějakym objektu jako kdyby jím procházel a nebo i při přestřelce se stane, že nějaká postava skončí zaseknutá o něco a nepohne se dál. Takže celkově chci říct, že i tady se najdou nějaký mouchy, což je logický při tak rozsáhlej hře.

Odesláno
Souhlasim, že Crysis 2 je skutečně moc pěkně zpracovaná hra, ale i přes tu všechnu chválu co tady jiní vyjádřili, jí musim trochu shodit. Jsem už skoro u konce hry a musim tedy říct, že se mi občas stane, že třeba zastřelim nějakýho vojáka či mimozemšťana a ten umře zaseknutej v nějakym objektu jako kdyby jím procházel a nebo i při přestřelce se stane, že nějaká postava skončí zaseknutá o něco a nepohne se dál. Takže celkově chci říct, že i tady se najdou nějaký mouchy, což je logický při tak rozsáhlej hře.

To já mám jiný problém se Cryenginem 3 .. dostala se mi do rukou PC verze .. samozřejmě jsem jí zkusil tak že jsem jí dohrál, ale co mi dost vadilo že mi to v jakémkoliv nastavení grafiky dělalo to, že protivníci když střílejí do zdi tak trajektorie kulky byly vidět modrou čarou a procházely i přes všechny předměty a zdi. Říkal jsem si že je to zřejmě obtížností, dal jsem nejvyšší obtížnost dělalo to stále. Tak mě to naštvalo a sehnal jsem si Xbox verzi a ejhle tam mi to dělá to samé. Prostě hrůza když na vás střílí čtyří protivníci a skrze všechno lítaj modrý čáry. To je hnus. Dělá to i po posledním patchy tak nevím kde je chyba.

Odesláno
To já mám jiný problém se Cryenginem 3 .. dostala se mi do rukou PC verze .. samozřejmě jsem jí zkusil tak že jsem jí dohrál, ale co mi dost vadilo že mi to v jakémkoliv nastavení grafiky dělalo to, že protivníci když střílejí do zdi tak trajektorie kulky byly vidět modrou čarou a procházely i přes všechny předměty a zdi. Říkal jsem si že je to zřejmě obtížností, dal jsem nejvyšší obtížnost dělalo to stále. Tak mě to naštvalo a sehnal jsem si Xbox verzi a ejhle tam mi to dělá to samé. Prostě hrůza když na vás střílí čtyří protivníci a skrze všechno lítaj modrý čáry. To je hnus. Dělá to i po posledním patchy tak nevím kde je chyba.

Kamo tohle je funkce NANO obleku , je jich tam celkem 12 a tohle ma označení tuším Tracker ... Vypeneš to tím že si vlezeš do menu nastavení NANO Obleku (je to tam jak upravuješ zbraň tak ten druhý interface ) a u xboxový verze je to pod tlačítkem A , je to první možnost ...

Odesláno
Kamo tohle je funkce NANO obleku , je jich tam celkem 12 a tohle ma označení tuším Tracker ... Vypeneš to tím že si vlezeš do menu nastavení NANO Obleku (je to tam jak upravuješ zbraň tak ten druhý interface ) a u xboxový verze je to pod tlačítkem A , je to první možnost ...

To si děláš srandu ? :D no to musím vyzkoušet

Odesláno

Když už jste u těch bugů...komu se povedlo propadnout pod mapu?:) Dokonce je to rozděleno na nějaký dva stupně:) Napřed dopadnete na něco tvrdýho, a po pár nachozených km a zjišťování úniku se dá propadnout ještě níž do tak kříšťálové vody, že nejde ani vidět...ale stalo se mi to zatím jen jednou. No dvakrát, ale na tom samým místě:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu