Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Není, navíc zjistil jsem že se to snad ani nedá porovnávat.. Crysis 2 je a má bejt stealthovka zatímco v CoD musíš prostě pálit co to jde (většinou) a jestli hraješ Crysis 2 na Supersoldiera právě stylem stealth tak je to úplně lehký (ikdyž to nejde srovnávat tak je to na úrovni Hardened v CoD, tedy pokud hraješ stylama peo hru určenou :))

Odesláno
Já mám taktéž svůj styl... vždy když se dojde do určitýho bodu vezmu binokulár :D označim šmejdy a odsnajpruju jich tolik, dokdu mě nezahlídnou nebo se nedostanou blízko, no a pak už tam skočim s úderem do země a kosim jednoho po druhym Rambo stajlem.:D :D
lol, zajímavý ale neříkej mi že to děláš i na supersoldiera :D :D :D to by byla fakt sebevražda
Odesláno

jj pres tak, ono stvat se 20 minut na jednom miste ma svoje kouzlo, projit to s prstem v nose je o tom, co ani vyvojari nechteli aby si hrac delal urcite... samozrejme behat a skakat je taky cool, jen ty ruzny moznosti jako ze vlizt do kanalu a vylizt nekde jinde a pokosit je, ehm... vojaci jsou pekny lamy, kdyz si takovyhle mista nehlidaj =)=)

Odesláno
Tak tak, jak jsem drive zminil, tak ve Warheadu jsem skakal jak sileny simpanz. Ale v C2 to bylo jen: Stealth - Headka, headka - Stealth - atd... V C1 ani neslo o ten pribeh jak o hratelnost samotnou. Tam jsem se doopravdy citil jako Supervojak.

Přesně, Crysis 2 mi přijde víc omezenější, i multiplayerové mapy byli v jedničce větší :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu