CHACKER Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 Nemáte někdo nějaký fígle jak jednoduše zkolit tuhle tlustou obrněnou potvoru ? (Heavy Aliena) Je to takovej žrout munice.. Citovat
th0ca Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 par granatu, pak vystrelu z bazooky a je kazda potvora i na supersoldiera po chvily dole Citovat
DeSmond Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 Presne tri rany z raketometu :) Citovat
ctverec23 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 Nemáte někdo nějaký fígle jak jednoduše zkolit tuhle tlustou obrněnou potvoru ? (Heavy Aliena)Je to takovej žrout munice.. dáš cloack, přikrčený (neslyší tvé kroky) se mu připlížíš za záda, připravíš C4, odcloackuješ (nemá o tobě ani páru) 2x levou spoušť směr jeho záda, aktivuješ cloack, odplížíš se do bezpečí a zmáčkneš pravou spoušť a bagaboom :D je po něm Citovat
Typen Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 Cau nevíte kde bych našel návod v češtině, zkusil jsem něco pohledat ale nic jsem nenašel...? Citovat
Konviss Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Nemáte někdo nějaký fígle jak jednoduše zkolit tuhle tlustou obrněnou potvoru ? (Heavy Aliena)Je to takovej žrout munice.. dáš cloack, přikrčený (neslyší tvé kroky) se mu připlížíš za záda, připravíš C4, odcloackuješ (nemá o tobě ani páru) 2x levou spoušť směr jeho záda, aktivuješ cloack, odplížíš se do bezpečí a zmáčkneš pravou spoušť a bagaboom :D je po něm Nejlepší, nejrychlejší, nejefektivnější způsob. Taky jsem ho využíval, nebavilo mě po něm jen "trtkat" s raketometem. Citovat
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Nejlepší, nejrychlejší, nejefektivnější způsob. Taky jsem ho využíval, nebavilo mě po něm jen "trtkat" s raketometem. Nevim jestli je to obtiznosti, ale me si takhle i s neviditelnosti vsiml....kolikrat za mnou mimaci chodej ikdyz mam neviditelnost...... Citovat
Umberto Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Nevim jestli je to obtiznosti, ale me si takhle i s neviditelnosti vsiml....kolikrat za mnou mimaci chodej ikdyz mam neviditelnost...... máš pravdu, musíš kolem nich projít rychle a nezastavovat se u nich jinak tě zpozorují. Taky je dobrý v tomto případě přenastavit oblek na tychou chůzi, nebo co tam je, potom když kolem nich jdeš tak nejsi tak hlučnej. Citovat
Dupenka Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Nevim jestli je to obtiznosti, ale me si takhle i s neviditelnosti vsiml....kolikrat za mnou mimaci chodej ikdyz mam neviditelnost...... Když jim projdeš před xichtem, tak tě uvidí - obrys a pokud víš tak vždy vojáci řeknou něco ve smyslu wtf. Citovat
Zavorka Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 já veterána dojel s devítkou + tlumič (nejlepší na lidi) protože vystřelíte 7ran a stále máte neviditelnost a na mimoně jsem měl sniputam stačila jedna rána do hlavy a mimoň šel k zemi a ještě jsem se mohl urýt :) jinak je divný že nikdo si moc nesťěžuje na plynulost hry mě přijde v některých místech až nesnesitelná... mám trošku strach o xko... v multiplayeru když dáte zoom se snipou a do toho neviditelnost máte znatelný pokles FPS? u xka? Citovat
Konviss Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Dohrál jsem Crysis 2 na veterána a opravdu se musí plížit, nejlépe ze zadu s tou C4kou. Jinak k těm FPS tak jsem si ničeho nevšiml, ale taky to může být zapříčiněné, že MP se Snipou hraji minimálně. Citovat
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 já veterána dojel s devítkou + tlumič (nejlepší na lidi) protože vystřelíte 7ran a stále máte neviditelnost a na mimoně jsem měl sniputam stačila jedna rána do hlavy a mimoň šel k zemi a ještě jsem se mohl urýt :)jinak je divný že nikdo si moc nesťěžuje na plynulost hry mě přijde v některých místech až nesnesitelná... mám trošku strach o xko... v multiplayeru když dáte zoom se snipou a do toho neviditelnost máte znatelný pokles FPS? u xka? V multaku jsem jeste tak moc nehral, ale za SP muzu rict ze jsem az prekvapen jak hladc to jede po tom udsnym zazitku z MP dema :) Citovat
ctverec23 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Nevim jestli je to obtiznosti, ale me si takhle i s neviditelnosti vsiml....kolikrat za mnou mimaci chodej ikdyz mam neviditelnost...... odehráno na supersoldier, samozřejmě všichni ostatní zmetci odsnipováni :) tohohle jsem si vždycky nechával nakonec, mimochodem, úroveň jeho inteligence je na levelu morčete :D třebas, když sem si vyskočil na plechovou boudu, tak chodil jen okolo jak š.lín a dostával rány do hlavy, vůbec ho nenapadlo, poodejít a začít do mě pálit. Citovat
Umberto Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 já jsem teda s poklesem smínků neměl nikdy problém, aspoň jsem to tedy nikdy nepocítil a i v MP v pohodě. Sice mám Slimko , ale to na to vliv určitě nemá. Citovat
Zavorka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 sháním 5 lidí (6 semnou) na splnění 2 ajachů Citovat
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Ja se klidne pridam, ale ted mam zkouskovy, tak nevim jak na tom budu s casem.... Citovat
Zavorka Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 je to otázka pár minut (x6 :D) jde o 5x za sebou kill a 3a více přátel najednou v jedný hře skiller jsem slušnej ale dát 5 lidí za sebou je dost těžký (ratio držím přes 2.17) Citovat
rockyzz Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Mě si klidně přidej Závorka, rád bych nějakej ajch dal, ted se na xku docela dost nudim... GT v podpise! Citovat
Freeze Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Ja bych taky zahrál. V kolik? Citovat
DeSmond Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 No kazdopadne dneska jdu ven, takze dnes urcite ne :) Citovat
Zavorka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2011 nejlepe by to chtělo o víkendu Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2011 cau lidi,hrajete nekdo ty novy mapy? Ma to zatim malokdo,tak zhanim ty,co to maj. GT v podpisu Citovat
Freeze Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2011 Co třeba v neděly večíř? Noví mapy nemám a zatim neplánuju kupovat. Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 cau lidi,potrebuju radu. Mam 48level,vsechny zbrane otevreny, ale achievement za otevreni vsech zbrani nikde! Poradte prosim Citovat
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2011 A neplatí to třeba i pro vylepšení? Není fakt ještě něco na 49 nebo 50 lvl? Skus to dodělat, třeba se to přidá... Jinak hledám lidi z XLive někoho kdo by zašel na ajchy na multák, či prostě jen tak zahrál, potřeboval bych max lvl atd a sám se mi to hrát nechce :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.