Thunderr CZ Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 cau parani,od vcerejska je na strankach www.xboxcentrum.cz/herni-ligy/ pridana i liga na Crysis2, a to Team Instant Action. Registrace je rychla a zadarmo!Pro dalsi info ohledne pravidel,cen atd.navstivte vyse uvedeny odkaz. Za cely team UBAL :)se budeme tesit na vyzvy,zdarek Citovat
DeSmond Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 Přesně, cheaty jsou pro lamy! PLAY HARD, GO PRO!Ale abych řekl pravdu, mě zrovna i docela baví jezdit po zpátku v závodech a nabourávat je, zvlášt když nabourám nějaké deseti-leté dítě a už jenom slyšim to ?!@#^% :D Nedělám to kvůli tomu abych jim nějak skazil závod nebo že bych pro ti nim něco měl, ale prostě je to pro mě takový "druh" zábavy :D No tak to je vyzne vytribeny druh zabavy vsem kazit hru....ses vyzne typek.... Citovat
rockyzz Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 vyzne????? :lol: - jinak k věci, je to moje věc, někomu to muže přijít stupidní, ale co..... Citovat
DeSmond Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 Neboj me to prijde jen detinsky a omezeny... Citovat
rockyzz Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 Nevim jak si to představuješ ty, ale já to myslím spíš tak že když už jednou za ten měsíc vytáhnu a zapnu závodní hru tak si tam rovnou udělám nějakou zábavu, rozhodně nejdu na žádnej ranked match a tam jen bourám jak dmnt.... Citovat
DeSmond Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2011 JJ vzdy ja to chapu, ty jen jako normalni dospelej clovek jezdis v protismeru a vsem kazis hru :D Citovat
nejvetsiborec Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 2x XP víkend. Rychle restart a znovu na 50, pro ty, co se jim neodemkl ten achievement. Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 2x XP víkend. Rychle restart a znovu na 50, pro ty, co se jim neodemkl ten achievement. Presne tak,uz to zenu s predstihem.jen doufam,ze se mi na podruhe otevre Citovat
nejvetsiborec Odesláno Květen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2011 Doporučuji neodemykat flashbang. :D A odemknout ho jako poslední. Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Doporučuji neodemykat flashbang. :D A odemknout ho jako poslední. :cheesygrin:A to jako fakt, nebo jak? Je fakt,ze jsem ho mel otevreny jako jednu z prvnich zbrani:roll: Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 kazdopadne zacinam mit obavy, protoze borec na mycrysis.com psal,ze uz 3x otocil prestiz a achievement toald up nikde. Neni tady nekdo,komu se ten ajch neotevrel a na podruhe jo?popř.co pro to udelal?(mimo vymazani celeho saveu):? Citovat
nejvetsiborec Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 :cheesygrin:A to jako fakt, nebo jak? Je fakt,ze jsem ho mel otevreny jako jednu z prvnich zbrani:roll: Tohle řešení jsme vymysleli ještě s pár lidmy na zahraničních fórech po dlouhém hledání. Schováš si první weapon unlock, který máš hned na začátku, který pravděpodobně každý použije na flashbang. Ten už ale každý odemknul od předtím. Tudíž pokud se ti opět neodemkne poslední unlock, tak ti zbyde tento, s tím, že nebudeš mít odemknutý flashbang. V 75% případů se achievement odemkne, kdyz odemknes zbran, kterou si předtim nemel. V mem pripade C4, takze schovam unlock na flashbang a otevru s nim C4 potom. Citovat
Thunderr CZ Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2011 Tohle řešení jsme vymysleli ještě s pár lidmy na zahraničních fórech po dlouhém hledání. Schováš si první weapon unlock, který máš hned na začátku, který pravděpodobně každý použije na flashbang. Ten už ale každý odemknul od předtím. Tudíž pokud se ti opět neodemkne poslední unlock, tak ti zbyde tento, s tím, že nebudeš mít odemknutý flashbang. V 75% případů se achievement odemkne, kdyz odemknes zbran, kterou si předtim nemel. V mem pripade C4, takze schovam unlock na flashbang a otevru s nim C4 potom. Jenomze ja mam vsechny zbrane unlocked(20 z 20) a ajch se mi taky nenacetl Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Zdravím stáhl jsem si tuhle hru Crysis2_CZ_XBOX360-DraGon konkretne od uzivatele lukas1412 a kdyz hru hodim do abgx tak mi to vypise tohle http://screenshot.posterus.cz/DTMDM/ Co s tim? Diky za odpoved Citovat
Dupenka Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Zdravím stáhl jsem si tuhle hru Crysis2_CZ_XBOX360-DraGon konkretne od uzivatele lukas1412 a kdyz hru hodim do abgx tak mi to vypise tohle http://screenshot.posterus.cz/DTMDM/ Co s tim? Diky za odpoved Píše ti to, že to nemohlo srovnat data s online databázi. Nestahoval jsi náhodou verzi, kde jsou vložené české titulky z PS3? Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Píše ti to, že to nemohlo srovnat data s online databázi. Nestahoval jsi náhodou verzi, kde jsou vložené české titulky z PS3? nene nestahoval.. teda doufam.. stahoval jsem verzi Crysis2_CZ_XBOX360-DraGon Citovat
DSmaster Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Podle toho že tam je crysis2-CZ tak je to ta verze z CZ titulkama :D:D proto to nemuže srovnat :D Citovat
dacik Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Crysis2_CZ_XBOX360-DraGon je release oficiální verze s češtinou :) Titulky z PS3 jsou vložené do normálního releasu od Marvel. Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Jsem v tom nováček, tak se chci jen zeptat.. Jestli bude vadit kdyz to vypalim.... mam xbox 360 slim s mechanikou 9504... Díky za odpoved Citovat
DeSmond Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2011 Tak "konecne" dohrano...uzasna jizda...velmi mile prekvapeni - super grafika, super atmoska, super hratelnost dokonce I super pribeh...uzival jsem si kazdou kapitolu, jen me pak trosku stvalo ze vojaky nahradili ufoni a s tema nebyla takova sranda...preci jen Ta bezmoc vojaku byla k nezplaceni :D jinak me prekvapila obtiznost zkusil jsem veterana coz nemam ce zvyku a hra byla prijemne vyzyvava, rozhodne ne tezka... Citovat
rockyzz Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 Přesně, a ultimate psal že na soldiera je to jako na veterána v CoDech, to nechápu :D I na supersoldiera je to hrozně lehký, samozřejmě ne když se to hraje stylem rambo :lol: Citovat
DeSmond Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 No ne kazdej to jak picus projde cely s nevidetelnosti, to pak bude vzdycky jednoduche :) Ale ja jsem taky hodne zabijel s nevidetolnosti ze zadu, ale s mimozemstanama uz to nebyla takova sranda, tak jsem si vzal kulomet a kosil co to slo a bez problemu, ale treba v poslednim kole jich uz bylo fakt moc, to jsem je vetsinou obchazel :) Nehjhezci stejne byly ty okamziky ze zacatku hry, kdyz jsem se nekde vysoko v budovach znevidetelnil, shlednul cele bojiste a udelal si o nem prehled, pak jen sniperkou zamirit na hlavicku, rychle vypnout neviditelnost, vystrelit, zapnout neviditelnost a jaky jste byli :) Citovat
Umberto Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2011 No ne kazdej to jak picus projde cely s nevidetelnosti, to pak bude vzdycky jednoduche :) Ale ja jsem taky hodne zabijel s nevidetolnosti ze zadu, ale s mimozemstanama uz to nebyla takova sranda, tak jsem si vzal kulomet a kosil co to slo a bez problemu, ale treba v poslednim kole jich uz bylo fakt moc, to jsem je vetsinou obchazel :) Nehjhezci stejne byly ty okamziky ze zacatku hry, kdyz jsem se nekde vysoko v budovach znevidetelnil, shlednul cele bojiste a udelal si o nem prehled, pak jen sniperkou zamirit na hlavicku, rychle vypnout neviditelnost, vystrelit, zapnout neviditelnost a jaky jste byli :) měl jsem stejnou taktiku jako ty a vyplatila se. A u konce na supervojáka to bylo hodně těžký bez neviditelnosti:-) Citovat
nejvetsiborec Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Patch pro Crysis zamezí boostování v CTR. Již nebudete získávat body za navrat relay. Bud uz je venku nebo brzy bude. Skoda, ze se Crytek zameruje na tohle a ne na patch, ktery by opravil to pomerne velke mnozstvi chyb, ktere v te hre jsou. :( Citovat
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Tak to je zajímavé boostování, ani v CoD by snad takovou chybu neudělali, Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.